Nowe 20D-Czy jestfolia ochronna?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez kołaj
    Witam! Vitez, dlaczego normalne pytanie nazywasz szukaniem dziury w całym, czy jakąś nieufnością do sprzedawcy?

Bo wg mnie to pytanie nie jest normalne tylko paranoidalne szukanie dziury w calym i nieufnosc.
    Wg ciebie pytanie jest normalne i OK - masz prawo tak sadzic. Jakze swiat bylby nudny jakbysmy wszyscy mieli identyczne zdanie.

Komentarz

• KuchateK
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 4895

Zamieszczone przez kołaj
      Skoro jeden fociarz ma folię a inny nie, to może warto zapytać, dlaczego tak jest- i tyle!
      "Bo to panie na lalegru jakim sprzedaja takie ze to sie niby nierysuwoc mojo te zaswietlacze"

Zamieszczone przez kołaj
      To chyba nie jest (brak foli) spisek żydowski.
      Moje canony (2x 300D/20D zakupione w USA) nie mialy zadnych "folijkuf" na wyswietlaczach... Na 20D mam obecnie piekne porysowanko kluczami i mnie to naprawde kompletnie zwisa. To jest tylko aparat
      ...

Komentarz

• Cichy
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 7450

!!!! W CANONACH 350,20,30,5 NIE MA FOLII NA WYŚWIETLACZACH !!! 30d mają plombowane pudełka i nikt nie ma prawa zaglądać podczas transportu do środka.
        O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• RadiB
          Bywalec
          • 2005
          • 176

350'tka kupowana w niemczech, nieruszane pudelko - wyciagniete z srodka sterty z okolo 20..30 pudelkami - nie bylo ani plomby ani folii na wyswietlaczach.

Komentarz

• KMV10
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2320

Zamieszczone przez Cichy
            !!!! W CANONACH 350,20,30,5 NIE MA FOLII NA WYŚWIETLACZACH !!! 30d mają plombowane pudełka i nikt nie ma prawa zaglądać podczas transportu do środka.
            Może teraz nie ma? Jak kupowałem to jeszcze były

A to niedobry canon, na foliach już nawet oszczędza...

Komentarz

• KuchateK
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 4895

Dla mnie to moze nawet w reklamowce sprzedawac bez podelka na bazarze. Jesli bedzie to dobry sprzet gdzie oszczednosc na jednym bedzie sie przekladala na drugie albo jesli bedzie poprostu taniej nie widze problemu.
              ...

Komentarz

• Jac
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 4813

a ja zaplace za folijki i pudelko, jesli maja byc na aparcie jakies rysy to niech o beda tylko moje rysy - i sa ;-)
                Instagram

Komentarz

Pracuję...