co lepsze - 24-70L czy 24-105L?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Smaczny
    Bywalec
    • 2005
    • 149

Zamieszczone przez gwozdzt
    Ja wiem, ze tak jest miło i przyjemnie,
    No właśnie, to jest jakiś wybór: miło i przyjemnie albo sucho, lecz precyzyjnie i technicznie. Na pewno warto jest starać się pogodzić te dwie sprawy. Zacytuję tu 74 letniego dr Buchholza, byłego generalnego dyrektora BASF Austria, a obecnie szkoleniowca zarządzania, który sparafrazował sławny fragment listu do Koryntian w ten sposób:

"Gdybym mówił wszystkimi językami świata i był doskonały w komunikacji, lecz nie umiałbym kochać ludzi, czyniłbym tylko hałas, nie zdobywając nikogo. Jeśli kochasz ludzi to będziesz miał dla nich cierpliwość i będziesz traktował ich sprawiedliwie."

Komentarz

• Juzer
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 46

Zamieszczone przez Smaczny
      Absolutnie nie popieram zakładania tych samych wątków po dwa razy, jak również zadawania pytań, które zostały już wielokrotnie zadane a odpowiedzi udzielone, ale zastanawia mnie jedna rzecz... Otóż na dpreview jest mnóstwo dublujących się wątków, zadawanych po raz setny pytań, a mimo to pytający jest bardzo rzadko odsyłany do wyszukiwarki. Dominują raczej życzliwe, krótkie odpowiedzi i topic po prostu umiera śmiercią naturalną, bo nikomu się nie chce zagłębiać po raz enty w temat. U nas wszyscy się wyżywają na tej wyszukiwarce... Ot, taka filozoficzna dygresja.
      Takie tu czasy nastały, że jak pytasz to musisz zaznaczyć, że przeszukałeś forum, a googlowanie nie dało żadnego rezulatu.
      Co do powtarzanych wątków to nie mam nic przeciwko temu, ponieważ z czasem nabieramy większego doświadczenia i mamy więcej do powiedzenia w danym temacie, a o to przecież chodzi. Inną sprawą jest to, że już przy #10 odpowiedzi wątek dryfuje w innym kierunku.

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Polaczylem zduplikowane watki. Czyscic mi sie nie chce.

Komentarz

• Pikczer
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2578

Zamieszczone przez Vitez
          Polaczylem zduplikowane watki. Czyscic mi sie nie chce.
          Leń ;-)

Komentarz

Pracuję...