Pluginy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • walotson
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 30

Pluginy

Witam,mam pytanie dotyczace pluginow do PS'a.
    Nie za bardzo orientuje sie w tej dziedzinie,i poprostu chcialbym wiedziec czy je sie kupuje, czy poprostu sciaga sie z netu jak np. upgrade?
    |Canon 40D|50 1.8 MKII|Sigma 24-60 f2.8 DG EX|Canon 70-2004|380ex|Plecak canon 200EG|
  • mirhon
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1025

Zamieszczone przez walotson
    Witam,mam pytanie dotyczace pluginow do PS'a.
    Nie za bardzo orientuje sie w tej dziedzinie,i poprostu chcialbym wiedziec czy je sie kupuje, czy poprostu sciaga sie z netu jak np. upgrade?
    A googlać to kolega umie? Wystarczy wpisać "plugin photoshop" i będzie miał kolega odpowiedź.
    Looknij sobie na przykład (jeden z wielu) tutaj:
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=6797 i chyba znajdziesz odpowiedź...
    Ostatnio edytowany przez mirhon; 1582.
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Komentarz

• Qbexus
      Uzależniony
      • 2005
      • 562

Są płatne jak i darmowe. W pisz w google +"free plugins" +photoshop ostatnio znalazlem fajne do sciagania winiety i prostowania lensow.

Komentarz

• GoTo
        Bywalec
        • 2005
        • 163

Generalnie to się je po prostu sciąga z netu czasem trzeba też zapłacić, niektóre są darmowe. Niektóre zapewne można kupić w wersji "pudełkowej". Kolega wyżej podał dobry przykład z googlem, mozna też zajrzec tu: http://www.adobe.com/products/plugin...shop/main.html

Komentarz

• Kubaman
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 4709

generalnie zawsze się je ściąga z netu, tylko za te lepsze trzeba zazwyczaj zapłacić. Ale jest spora gama darmowych i bardzo użytecznych. Dla mnie problemem jest ich ilość i przyswojenie, zupełnie się w tym gubię.
          www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

Pracuję...