Witam wszystkich uczestników CB :-D
Przywitaj się na forum!
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
-
-
-
Powitanie
Ponieważ nie znalazłem lepszego miejsca na powitanie i przedstawienie się, zrobię to tutaj.
Witam użytkowników forum Canon-Board!Jestem OGi i z fotografią w zasadzie dopiero ci się zetknąłem. Chociaż fascynyje mnie ona od prawie 20 lat, to tak naprawdę nigdy nie umiałem robić dobrych zdjęć.
Najbardziej interesuje mnie fotografia podwodna, z racji mojego innego hobby - nurkowania.
Pierwsze zdjęcia podwodne zacząłem robić Canonem A95. Wciągnęło to mnie do tego stopnia, że postanowiłem przesiąść na lustrzankę i tak stałem się właścicielem Canona 300d. Teraz dopiero uczę się robienia zdjęć.
Szukając wiedzy i informacji na temat zakupionego przeze mnie sprzętu trafiłem na Was i bardzo się cieszę z tego powodu. Chyba od tygodnia czytam sobie różne posty i łyknąłem tu naprawdę potężną porcję wiedzy!
Dziękuję za to i za przyszłe rady! Proszę również o wyrozumiałość w przyszłej poruszanej przeze mnie problematyce. W niektórych kwestiach jestem zielony...
Pozdrawiam.
OGiKomentarz
-
dobry, dobry...Zamieszczone przez OGiPonieważ nie znalazłem lepszego miejsca na powitanie i przedstawienie się, zrobię to tutaj.
Witam użytkowników forum Canon-Board!
http://canon-board.info/showthread.php?t=5446
BTW, WELCOME OGI!!
PS.
Zamieszczone przez OGiW niektórych kwestiach jestem zielony...Ostatnio edytowany przez Zielony; 2434.Komentarz
-
-
Doklejone na miejsce.Zamieszczone przez OGiPonieważ nie znalazłem lepszego miejsca na powitanie i przedstawienie się, zrobię to tutaj.
Witam.30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
no to ja tez sie przywitam bo własnie sie zalogowałam wiec to moje pierwsze minutki na tym forum
)))
Komentarz
-
-
-
... i nie ostatniaZamieszczone przez OGiUps. Pierwsza wpadka...
... pewnie 
Witam ...
Pablo24, Ciebie również ...
Pamiętajcie o : http://www.canon-board.info/search.php
Komentarz
-
ups , popełniłem małe faux-pas - nie zauważyłem wcześniej tego tematu - sypię popiół na głowę
zacząłem niedawno dopiero interesować się fotografią [nie licząc dotychczasowej "zabawy kompaktem i jednorazówkami"], teraz mam 300D i zaczynam edukować się "na poważnie" w fotografii
dzień dobry wszystkim userom CBKomentarz
-
cholender wszędzie już byłem, ale tutaj dopiero teraz zawitałem :-D
Witam wszystkich , którym ciąży na szyji wielkie brzemie:cool:,
canon
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EXKomentarz

Komentarz