Witam wszystkich forumowiczów
Od niedawna Canon 350d...da się coś tym zrobić? Z tego co się już zorientowałam; fajne to foum
Siem czegoś nauczę może
Przywitaj się na forum!
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
przywitanie
To jest chyba odpowiednie miejsce na pierwszy post, więc witam wszystkich. Jestem na CB od stycznia ale z wielu powodów dzisiaj ... pierwszy raz. Jeden z ważniejszych to posiadanie od wczoraj zestawu jak niżej. Wcześniej również 350D (obecnie drugi korpus - i w zupełności mi wystarcza), ale po wielu próbach i doświadczeniach z obiektywami skończyło się (mam nadzieję) na tym co do podstawowego szkła. Docelowo powinno się pojawić, ze względu na zainteresowania (akwarystyka, przyroda i krajobrazy): tele 100-400 i 100 macro Canona.
Postaram się nie nadużywać forum w kontekście pracy moderatorów a więcej się dowiedzieć. Nie mam zamiaru nabijać sobie postów a tym samym przysparzać pracy modom ale życzył bym sobie zaistnieć na forum od czasu do czasu - tj. mieć / mając coś do napisania.
pozdrawiam, Arek... bez info, IMO nieważne
Komentarz
-
Witam wszystkich
Nareszcie udało mi się znaleźć klub Canonierów
Posiadam Canon EOS 3000, którego zakupiłem niedawno gdyż zaczęło mnie ciągnąć do lustrzanek analogowych, a ten model jest ponoć dobry na początek.... czy to prawda to się okażę
A no i jeszcze w szafie kurzy się Canon PowerShot A100, który pomimo, że trochę latek już ma to nadal robi całkiem znośne zdjęcia bez żadnych zakłóceń i tym podobnych
Komentarz
-
Witam wszystkich
Nie bede sie rozpisywal... ide dalej czytac ciekawe posty userow.
Komentarz
-
-
-
Czyli dobrze trafiłeś :-)Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Bon tonik to podstawa, więc witam serdecznie jako nowo zalogowany... Pokrótce, jo jest ze Ślunska (cieszyńskiego); mój pradziadek był górnikiem, mój dziadek był górnikiem, mój ojciec też był górnikiem a ja jestem pierwszym nie-górnikiem w rodzinie (po mieczu) od 1916 r... Poza nadprogramową liczbą górników w rodzinie posiadam jeszcze matkę fotografkę na emeryturze, która na widok cyfrówki syczy i mówi coś o tym że „świat oszalał” i „niedługo w rolce papieru toaletowego będzie procesor” a także „i tak nie zrobisz tym badziewiem lepszego zdjęcia niż ja, moją 40 letnią Exactą na zeissowskich, ręcznie szlifowanych szkłach” no i pozostaje mi się z nią zgodzić. Od niedawna jestem, czasem mniej a czasem bardziej, szczęśliwym posiadaczem 350-ki (stąd moja obecność na forum dla canonierów), usiłującym przekładać swą nikłą wiedzę fotograficzną (wyssaną z mlekiem rodzicielki) na cyfrowe poletko…
Poza uwiecznianiem wiekopomnych kadrów takich jak „nieostry dekolt koleżanki”, „rozmydlony pejzaż górski” i „szumy na nocnym niebie” lubię pić piwo i wódkę, palić dużo papierosów oraz czytać, czytać, czytać.
Bardzo bym chciał mieć długą lufę….
np.: EFa 400setkę z IS i USM żeby mieć łatwiejszy wgląd w dekolty oddalonych koleżanek, chciał bym również żeby na świecie zapanował pokój i żeby nie było głodnych dzieci….
miłego dnia życzę wszystkimKomentarz
-
Witam
Od poczatku jestem Canonierem :P
Na poczatku byl A510 a teraz 300D
Zamowilem identyfikator i czuje sie pelnoprawnym czlockiem CB
Oficjalnie WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE ;]
Pozdrawiam50D + S 17-70 + Helios 44M + 100-300 USM + BG-E2NKomentarz
-
Komentarz
-
-
-
widzę tu patronat Ojca Dyrektora i jego świty nad Canon Board
Również chciałbym się przywitać, podobnie jak większość "nowych" forum czytam od dość dawna, jednak dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować jako pełnoprawny użytkownik. PozdrawiamKomentarz
-
Kolejna osoba dolacza do CB
Trafilem tutaj przypadkiem ale od razu mi sie spodobalo.
Na poczatku przegladalem forum intensywnie ale wreszcie splodzilem jakies pierwsze posta
Tak ze witam wszystkich canonierów serdecznie:-)Komentarz
-
CanoCześć
Witam wszystkich szanownych użytkowników forum Canona i administratorów. Ja również ( choć jestem początkujący ) jestem miłośnikiem firmy Canon. Fotografią interesuje się od nie dawna bo od roku dopiero ale staram sie dowiadywać wielu nowych rzeczy i poszerzać moją wiedzę o dodatkowe tematy. Jestem z Krakowa i jeszcze się uczę. To chyba na tyle pozdrawiam wszystkich użwytkowników i administratorów forum. :-DKomentarz

Komentarz