tele- nietrafiony zakup?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • My Nick
    Bywalec
    • 2007
    • 219

Pewnie że warto szczególnie jeśli chodzi o dzieci. Ja aktualnie sprzedaję 55-250IS :wink: (patrz dział Sprzedam) ale tylko po to aby uzbierać na 70-200, a to inna półka cenowa.
    EOS 400D 17-55 f2,8 IS USM 70-200 f2,8

Komentarz

• Nesla
      Bywalec
      • 2009
      • 107

Jesli fotografujesz dzieci to troche mnie dziwi ze jeszcze nie masz tele, bo uwazam ze w tej kategorii to jedno z podstawowych szkiel. Najlepsze jest C70-200 2,8IS L, ale kiedys fotografowalam rowniez C70-300 IS i do pewnego momentu wystarczal.

Komentarz

• szymekgd
        Początki nałogu
        • 2008
        • 292

Zamieszczone przez Nesla
        Jesli fotografujesz dzieci to troche mnie dziwi ze jeszcze nie masz tele, bo uwazam ze w tej kategorii to jedno z podstawowych szkiel. Najlepsze jest C70-200 2,8IS L, ale kiedys fotografowalam rowniez C70-300 IS i do pewnego momentu wystarczal.
        Calkowicie sie zgadzam, tylko ta cena, zamiast kupowac ten obiektyw to chyba lepiej cos dzieciakom kupic Inna sprawa jak sie robi zdjecia komercyjnie..
        CANON EOS 40D z dodatkami

Komentarz

• fotomih
          Bywalec
          • 2009
          • 167

Przy dzieciakach tele może się sprawdzić. Można je uwiecznić nie przerywając zabawy Miałem kiedyś 55-250IS i szczerze polecam. Troszkę tandetnie wykonany ale jakość fotek na poziomie amatorskim jak najbardziej zadowalająca. Ja niestety brzdąców nie mam i po uwiecznieni kilku łabądziów i kaczorów postanowiłem się go pozbyć na rzecz krótszych ogniskowych
          Pozdrawiam
          Moja galeria CB

Komentarz

Pracuję...