Witam wszystkich użytkownikow...Zaczynam przygodę ze zdjęciami i sporo jest jeszcze dla mnie czarną magią;-)...Jestem szcześliwym posiadaczem Canona EOS 300D narazie jeszcze bez zadnych dodatkowych gadzetow....Mam nadzieję, że w razie problemow bede mogl sie zwrocic do Was o pomoc...Pozdrawiam serdecznie;-)
Cześć wszystkim
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Przyszedles powazelinic tak na zas?
Nowy Jork pozdrawia Bruksele 
Pamietaj... Wyszukiwarka zwykle jest szybsza
Zorganizuj sobie jakies ksiazki... Moga byc i takie stare analogowe... Przydaje sie troche teorii...... -
Raczej nie to mialem na mysli;-)...Mysle, ze chcac sie zapoznac z innymi ludzmi, trzeba sie najpierw przedstawic...co niniejszym uczynilem...Zamieszczone przez KuchateKPrzyszedles powazelinic tak na zas?
Bruksela pozdrawia NY;-)
Nowy Jork pozdrawia Bruksele
Komentarz
-
Witaj i pocwicz cytowanie - czasem musisz recznie wpisac te znaczki quote i /quote , szczegolnie gdy rozbijasz cytat na czesci
Komentarz
-
Zdecydowanie polecam zakup jakiegos obiektywuZamieszczone przez saaeooJestem szcześliwym posiadaczem Canona EOS 300D narazie jeszcze bez zadnych dodatkowych gadzetow...
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
Wpadnie Tytus i bedzie "Bruksela pozdrawia Bruksele" ;-)Zamieszczone przez saaeooBruksela pozdrawia NY;-)
Witamy :-)Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez Wisozupoj chyba cos to cytowanie nie idzie:/
ok...to sprobuje teraz...chyba powinno juz byc ok..pozdrawiam;-)Komentarz
Komentarz