Unidentified Image

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • GRZECHU
    Dopiero zaczyna
    • 2004
    • 36

Unidentified Image

Witam. Po zrobieniu zdjęcia i oglądnięciu na podglądzie wszystko było OK, po pewnym czasie zamiast zdjęcia pojawił się w aparacie taki komunikat - Unidentified Image. Używam karty Kingston CF od kilku lat i nigdy takiego komunikatu nie miałem. Czyżby nadszedł kres mojej karty?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dodam że zdjęcia zgrałem do komputera i wszystkie były, a potem pojawił się w aparacie ten komunikat
    Ostatnio edytowany przez GRZECHU; 854. Powód: Automerged Doublepost
    50D; 17-50 2.8; 50 1.8; 70-200 4 IS L; Speedlite 580EX II
  • schabu
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1352

tez na Kingstonie mi się tak zrobiło, ale tylko z 3 razy - najprawdopodobniej dlatego że w tym samym czasie bateria zdążyła paść i nie zapisało całej foty.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• GRZECHU
      Dopiero zaczyna
      • 2004
      • 36

To tym bardziej jestem zdziwiony bo moje baterie były na full
      50D; 17-50 2.8; 50 1.8; 70-200 4 IS L; Speedlite 580EX II

Komentarz

• kondrat
        Dopiero zaczyna
        • 2008
        • 36

A macie jakiś pomysł czemu nie chce 350d wydrukować fotki wrzuconej na karte po małym PSuci? Poprostu- cannot print. Pliki bezpośrednio z matrycy się drukują, wrzucone z komputera nie. Wcześniej miałem Unidentified image, ale odpowiednie nazwanie plików chyba pomogło. Oczywiście Zapisuję w JPG.

Komentarz

• nagor
          Uzależniony
          • 2007
          • 522

jak zmienisz nazwe to nawet ich nie wyświetla po poPSuciu niestety są one jakos inaczej zapisane (moze kadrowałeś) i dlatego moze wyswietlać unidentifed
          jeśli poprawnie wyświetla zdjecie i mozna powiekszac to może coś z kompresja lub ilościa dpi namieszałeś??
          czyste zdjecie drukuje bo jest ono "oryginalne" a popsute to tak jakby"podruba" i coś moze nie współgrać. a niemozesz z kompa drukowac lub z penka?
          Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 | Canon: 24-70 | 28 | 50 | 85 | 75-300 | 420EX |
          zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Komentarz

Pracuję...