Problem z EOS30

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wizaw

Problem z EOS30

Witam wszystkich. Zakupiłem używany aparat Canon EOS30, niestety nie miałem możliwości jego sprawdzenia. Po włożeniu nowych baterii do niego pokazuje mi się wskaźnik wyczerpanej baterii - aparat nie działa. Baterie sprawdzone miernikiem - sprawne. Proszę o ile to możliwe podanie przyczyn i sposobu usunięcia problemu ew. wskazanie autoryzowanych punktów naprawy Canon (Głogów, Leszno, Poznań) oraz przybliżonych kosztów naprawy.
  • gwozdzt
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 5780

Zamieszczone przez Wizaw
    Zakupiłem używany aparat Canon EOS30, niestety nie miałem możliwości jego sprawdzenia. Po włożeniu nowych baterii do niego pokazuje mi się wskaźnik wyczerpanej baterii - aparat nie działa. Baterie sprawdzone miernikiem - sprawne.
    Spróbuj przeczyscic styki. Jeśli nie pomoże to chyba niestety aparat jest uszkodzony. Najlepiej zwrócić do sprzedawcy.

Zamieszczone przez Wizaw
    Proszę o ile to możliwe podanie przyczyn i sposobu usunięcia problemu ew. wskazanie autoryzowanych punktów naprawy Canon (Głogów, Leszno, Poznań) oraz przybliżonych kosztów naprawy.
    Jest tylko JEDEN serwis firmowy w Polsce.
    www.google.pl --> canon polska serwis

Pierwszy link!

EDIT: jeszcze jedno: z jakim jest obiektywem? (bo jak jakaś stara Sigma, to też może na nią tak reagować!). Spróbuj go włączyć bez obiektywu.
    Ostatnio edytowany przez gwozdzt; 3209.
    Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• Wizaw

Dzięki za podpowiedzi. Obiektyw to stara sigma... Wrócę do domu to dalej będę próbował.

Komentarz

Pracuję...