#69 Bridge

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bialy_92
    Bywalec
    • 2008
    • 125

Mam taki problem, że nie widzę podglądu rawów, a jpg widzę normalnie. Jaka jest tego przyczyna?

Komentarz

• Janusz Body
      Moderator
      • 2004
      • 5757

Zapewne aparat nowszy niż ACR - trzeba updatować ACRa.

Janusz,
      Old enough to know better - but I do it anyway.

Komentarz

• amroz
        Uzależniony
        • 2006
        • 772

A ja mam taki problemik.
        Obrabiam zdjęcie w cs5 i po obróbce zapisuje je w postaci innego formatu ale z taka sama nazwą oczywiście. No i później przeglądając folder z tymi zdjęciami w Bridge ustawiają się one w różnych miejscach, kiedyś jak miałem np. plik raw o nazwie A to zaraz za nim miałem obrobiony A psd, A jpeg itd, obecnie muszę szukać tych zdjęć albo na końcu albo czasami tylko obok tych oryginałów. Jak poustawiać bridge żeby ustawiały się wszystkie według nazwy?

Komentarz

• Jago
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 1503

Odp: #69 Bridge

Zamieszczone przez MarcinG
          "Sporo osób narzeka ze Bridge nie ma full screena, że nie można oglądać zdjęć w full screenie- nie prawda! Można."
          A jak to jest w Bridgu z odtwarzaniem filmów w full screenie - spacja w tej opcji robi tylko za pauzę. Z kolei Ctrl+L działa, tzn ekran otwiera się na 100 % jednak jest na nim tylko informacja o formacie w jakim jest zapisany film - samego obrazu i dźwięku już nie ma.
          Skoro można odtwarzać w Bridgu filmy, to czy jest jakaś inna możliwość uzyskania pełnego ekranu
          Sorki za wykopki :wink:
          C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Komentarz

Pracuję...