#31 Renomowane i sprawdzone sklepy fotograficzne

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • OrzelPiotr
    Początki nałogu
    • 2009
    • 350

Zamieszczone przez sq7ofd
    FOTOAPARACIKI.PL

http://www.fotoaparaciki.pl

Ja generalnie kupuję wszystko i zawsze w tym sklepie. Zacząwszy od Nikona a ostatnio skończywszy na Canonie 7D w wyśmienitej cenie 5100, do tego Tamron 17-50mm F/2.8 za 1,1k , Tamron 70-200 F/2.8 za 2400 i lampka 430 za 850 zł. Mam u nich swój indywidualny rabat i zawsze , ale to za każdym razem są tam najlepsze ceny i obsługa.
    Towar jest na półce, na nic nie muszę czekać i odbieram kiedy chcę.
    Bardzo polecam sklep jak i wycieczkę do Pabianic.
    Artur
    Raz tam kupiłem konwerter Canona 2.0 III, błyskawiczna wysyłka, fakt towar był na półce i to chyba za długo - soczewki zakurzone, podobnie jak gumowa uszczelka, sklep nic nie odpowiedział gdy poinformowałem o stanie sprzętu.
    7D+BGE7, 10-22, 24-105L, 100L, 70-200L II, TCx2III, 580II.

Komentarz

• Sayeret
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 30

Polecam FOTOPANORAMA z krakowa bardzo miła obsługa i ceny naprawde ok, kupowałem u nich cały zestaw, body+lens+lampa i kilka dodatków i z ceny soro zjechali przy większych zakupach
      EOS 40D+Tamron 17-50mm F/2.8 Di II+C 85mm 1.8+Zamiennik OC-E3 Delta+Speedlite 430 EXII-2xSanyo eneloop 2000mAh-Powerex MH-C9000+Sandisk Compactflash 4 GB Extreme III+Velbon Sherpa 600R

Komentarz

• Kelpie
        Dopiero zaczyna
        • 2011
        • 28

Krakowski Foto-Tip - z tego względu, że blisko i kupno takiej drobnicy jak filtry (polaryzacyjny i szary) opłacało się najbardziej. Ale i tak często zaglądam na ich stronę - czyham na promocję Samyanga 85 mm

Komentarz

• PITT
          • 2011
          • 10

Ja odradzam sklep internetowy www.lider24.media.pl
          Po miesiącu od zamówniea nie ma ani sprzętu ani kasy. Zamierzam zgłosić to na policje.
          CANON 550 + 18-135, 15-85 Tamron 70-300:cool:

Komentarz

• sw.wilq
            • 2011
            • 5

To ja polecę Pasaż Foto:
            Szukasz kompaktu lub lustrzanki? Aparaty cyfrowe i obiektywy to nasza specjalność. Niskie ceny i szybka wysyłka aparatów i obiektywów Canon, Nikon Sony i innych. Sklep internetowy PasazFoto.pl to autoryzowany dealer sprzętu foto m.in. Leica. Zobacz ofertę

Niewielki sklepik, ale jestem u nich po dwóch zakupach - słoik i błyskotka. Szybko i konkretnie. Można obejrzeć, pomacać (niestety przeważnie po 1 sztuce, ale zawsze). Dobry kontakt i można ponegocjować w granicach rozsądku.

Cenowo szału może nie ma, ale zdarzają się perełki (w tej chwili mają w dobrej cenie Sigmę 50-150 mm f/2.8 APO EX DC HSM II (Canon) jakby ktoś być zainteresowany

Komentarz

Pracuję...