Znajoma chciala pare fotek z brzuszkiem. Niestety nie ma zbyt wielu pomyslow - znacie pare galerii na ktorych mozna bylo by poogladac co moze wygladac ciekawie i czego unikac?
Fotografia "ciążowa"
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
-
Sesje zdjęciowe kobiece ciążowe portretowe Sesje zdjęciowe kobiece, brzuszkowe, portretowe Warszawa Kobieta to cały wachlarz emocji. To piękno samo w sobie, w każdym momencie jej życia. Kobieta to siła, to samo życie! My to wiemy i dlatego od lat pasjonuje nas fotografia kobieca, pokazywanie piękna kobiecego ciała i duszy. Nieważne czy jesteś jeszcze młoda czy […]
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
350D + 24-70/f2.8L + EF 50mm/f1.8 + EF 85mm/f1.8 + 580EXII
---
"Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE." - Ernst HaasKomentarz
-
fajne linki
tylko moja zona juz urodzilaAmator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.plKomentarz
-
Eeeee... zawsze możecie zrobic to ponownie ;-)Zamieszczone przez shaqi....tylko moja zona juz urodzila....
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
Zamieszczone przez shaqifajne linki
tylko moja zona juz urodzila
Tylko nie pisz ze na tym koniec...... no chyba ze byly to trojaczki ...
a to mozna by sie ewentualnie zastanowic:-PJakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
HELP zdjęcia kobiet w ciąży
witam szukam ciekawych galerii ,zdjeć, pomysłów.. wielkie dzieki z góry za linki ;-)CZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
w planach coś...;-)Komentarz
-
Komentarz
-
w tym portfolio jest kilka fotek.. IMO niezłych
Zielony - czy myślałeś może o tym wątku?
http://canon-board.info/showthread.php?t=6786Ostatnio edytowany przez Routlaw; 2203.Komentarz
-
-
-
Niektóre barzo zabawne
Natomiast od strony technicznej razi źle dobrany WB (fioletowa skóra, robisz RAW czy JPEG?) i czasami przepalenia. Wiem że miało być white-isolated ale nie kosztem przepaleń na krawędzi skórze czy ubraniu. Jakbyś gdzieniegdzie podciągnęła kontrast szczególnie w ciemniejszych partiach to też by nie zaszkodziło.Komentarz
-
dzieki za rady
postaram sie poprawic na przyszlosc.
na razie jpgi robie, rawy beda jak zakupie szybszego kompa... ten za dlugo mieli.matka
((((()))))Komentarz
-
Najważniejsze że masz świetne pomysły. Generalnie tak czy tak jesteś stockowym guru i już
Jak robisz w JPGu to bez szarej karty i pomiaru na nią za wiele sie nie zdziała.
Edit: wywaliłem bzdurne wywody nt. WB w kompakcie i lustrzance.Tomasz Goliński naprowadził mnie na właściwe tory
Ostatnio edytowany przez perqsista; 3208.Komentarz
Komentarz