Modelki w bieliznie?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Drozdi
    Początki nałogu
    • 2006
    • 418

Modelki w bieliznie?

Znacie moze jakies stronki z modelkami w bieliznie?

Dokladnie chodzi mi o przyklady dla amatorek, jakie moglyby przyjmowac pozy.
    - poprawna pisownia i ortografia w internecie
  • nastier
    Uzależniony
    • 2005
    • 686

dobra dobra

a tak powazniej, to moze zacznij od sklepow internetowych z ciuchami ?

fotoblog

Komentarz

• SimOn!
      Początki nałogu
      • 2005
      • 371

Tu sa fajne modelki
      A jak juz sie napatrzysz to kup cos swojej kobiecie ;-) dobre ceny maja.
      podpis...

Komentarz

• Drozdi
        Początki nałogu
        • 2006
        • 418

SimOn! thanx. Fajny adresik :wink:

Komentarz

• adamek
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 2265

Jeeezu, NIGDY nie korzystaj z katalogów póz. Każda dziewczyna jest inna!
          Miłego dnia
          adam jastrzębowski
          cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
          tu tu

Komentarz

• Drozdi
            Początki nałogu
            • 2006
            • 418

Wiesz co adamek :rolleyes: Nie obraz sie, ale nie masz pojecia o czym piszesz.

Gdybys troche pomyslal, wiedzialbys, ze dzieki takim poza, mozna przeprowadzic o wiele szybciej sesje niz bez nich.

Jak masz czas, to twoja sprawa. Mozesz siedziec i pstrykac nawet 7 godzin.

P.S.
            Moim zdaniem celowo wprowadzasz ludzi w blad.

A oto link, ktorego szukalem:
            Rozne pozy

Komentarz

• adamek
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 2265

nie mogę ze śmiechu.
              hihiihihi

chcesz zrobić szybko sesję, czy zrobić zdjęcia? Bo to trochę dwie różne sprawy.
              Fajną sprawą jest dopasowanie pozy do oświetlenia, stylizacji no i najwazniejsze... koncepcji!
              Bo haczyk jest wq tym, że bez pomysłu to nigdy nic fajnego nie zrobisz. No way.

Ale dobrze, wydrukuj sobie te pozy. Życzę powodzenia.
              Miłego dnia
              adam jastrzębowski
              tu tu

Komentarz

• Drozdi
                Początki nałogu
                • 2006
                • 418

adamek zrozumiales o co mi chodzi? Bo chyba nie. Jeszcze raz dla Ciebie:
                Zamieszczone przez Drozdi
                Dokladnie chodzi mi o przyklady dla amatorek, jakie moglyby przyjmowac pozy.
                o co Ci tu chodzi?:
                Zamieszczone przez adamek
                Ale dobrze, wydrukuj sobie te pozy. Życzę powodzenia.
                Gdzie napisalem, ze chce je wydrukowac

Zacytuj mnie prosze

Komentarz

• czeczot
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 325

Wiesz co adamek :rolleyes: Nie obraz sie, ale nie masz pojecia o czym piszesz.

Gdybys troche pomyslal, wiedzialbys, ze dzieki takim poza, mozna przeprowadzic o wiele szybciej sesje niz bez nich.

Jak masz czas, to twoja sprawa. Mozesz siedziec i pstrykac nawet 7 godzin.

P.S.
                  Moim zdaniem celowo wprowadzasz ludzi w blad.

A oto link, ktorego szukalem:
                  Rozne pozy
                  Ty chcesz zrobić sesje modelce czy sobie chwile popatrzeć na panienkę w bieliźnie. Sesja to przeciętnie 4 godziny. Inaczej się nie da! Nie ma takiego czegoś jak katalog póz. Każda modelka jest inna i jedna w danej pozie wyjdzie fajnie inna źle. I albo będziesz zauważał z czym modelka sobie nie radzi, kiedy wychodzi „sztywno” albo co trzeba ukryć w jej figurze albo sobie podaruj. Pooglądaj sobie profesjonalne zdjęcia żeby mniej więcej wiedzieć jak ustawiać modelkę – pozy z twojego linku to ja bym sobie raczej podarował. Co z tego że dużo jak większość nie jest za korzystna dla modelki. Sesja się przeprowadza szybciej bez katalogu tylko trzeba mieć pojęcie o ustawianiu modelki, nie trzeba marnować czasu na szukanie. Poza tym fotograf z katalogiem póz wygląda raczej mało poważnie.

iMAC
                  www.czeczot.pl

Komentarz

• adamek
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2265

"Pani Jadziu... teraz poza numer 15... dobrze... teraz 49... dobrze... a teraz 254..."
                    Miłego dnia
                    adam jastrzębowski
                    tu tu

Komentarz

• czeczot
                      Początki nałogu
                      • 2004
                      • 325

"Pani Jadziu... teraz poza numer 15... dobrze... teraz 49... dobrze... a teraz 254..."
                      Biedna modelka dostanie katalog tydzień wcześniej żeby wykuła na pamięć

iMAC
                      www.czeczot.pl

Komentarz

• adamek
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 2265

Chyba że...
                        Powiesić na tablicy za fotografem taką ściągę.
                        Coś jak mapy historyczno-geograficzne w liceum.
                        Miłego dnia
                        adam jastrzębowski
                        tu tu

Komentarz

• Drozdi
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 418

Czeczot chodzi mi o sesje. Zdaje sobie sprawe, ze sesja trwa od 2 do 5 godzin. 80% zalezy od modelki.

Dokladnie zdaje sobie tez sprawe z tego, ze nie wszystkie zdjecia beda dobre. Licze na 5 %. Nie wiadomo ktora poza pasuej do modelki. Nie bedzie pasowac, to nie. Na pewno powinienem cos dobrac.

Ogladalem Twoja stronke! Respekt Naprawde fajne foty. Widac, ze sie na tym znasz. Ja jestem amatorem i zanim zakumam o co w tym chodzi, minie troche czasu. Dlatego potrzebuje jakiegos punktu zaczepienia.

adamek przestan cwaniakowac i rzuc okiem na stronke Czeczot.

Co do Twojej stronki adamek, to wydaje mi sie, ze przydalby Ci sie jakis FAJNY WYDRUKOWANY KATALOG POZ dla Towich modelek

Komentarz

• czeczot
                            Początki nałogu
                            • 2004
                            • 325

Czeczot chodzi mi o sesje. Zdaje sobie sprawe, ze sesja trwa od 2 do 5 godzin. 80% zalezy od modelki.

Dokladnie zdaje sobie tez sprawe z tego, ze nie wszystkie zdjecia beda dobre. Licze na 5 %. Nie wiadomo ktora poza pasuej do modelki. Nie bedzie pasowac, to nie. Na pewno powinienem cos dobrac.

Ogladalem Twoja stronke! Respekt Naprawde fajne foty. Widac, ze sie na tym znasz. Ja jestem amatorem i zanim zakumam o co w tym chodzi, minie troche czasu. Dlatego potrzebuje jakiegos punktu zaczepienia.
                            Rozumiem o co ci chodzi ale nigdy nie powtórzysz pozy idealnie. Dlatego lepiej zamiast ściągać olbrzymi katalog póz w którym kilkadziesiąt procent do niczego się nie nadaje popatrz na profesjonalne zdjęcia. Ściągnij kilkanaście najlepszych wg ciebie i spróbuj zrobić podobne. Ale nie na zasadzie poza, zdjęcie, kolejna poza itd. Wybierz jakąś pozę i zrób zdjęcie i zobacz co na nim wygląda źle, popraw ujęcie aż osiągniesz satysfakcjonujący efekt. W ten sposób szybciej zrozumiesz ja ustawiać modelkę, przez korygowani twoich (bo ty ja będziesz ustawiał) błędów na bieżąco. Zrobienie kilkuset zdjęć poza po pozie nic nie da, bo potem będzie ci ciężko sprawdzić by było jak bym to zrobił trochę inaczej. Czasami zmiana kąta ustawienia wobec modelki, mniejsze lub większe „wygięcie” modelki, lekka zmiana ułożenia rąk, jakieś drobne szczególny czy nawet inna ogniskowa powoduje ze coś wygląda dobrze lub fatalnie. Ćwicz na kilku pozach żeby zrozumieć co powoduje różne wymienione wyżej rzeczy.

iMAC
                            www.czeczot.pl

Komentarz

• iczek
                              Uzależniony
                              • 2004
                              • 711

Katalogi póz do bardzo dobra sprawa dla zaczynajacych. Polecam bardzo. Oczywiscie lepsze sa po prostu zdjecia profesjonalistow, ale powtarzam profesjonalistow
                              Nei zrażałbym sie gadaniem co po niektórych i spokojnie przestudiowal pare takich katalogow chociazby w poszukiwaniu kiuerunku, w kórym ma isc sesja. Bardzije , mniej powazne, wysokie, niskie itp...

Bardzo fajny link do pBase.
                              FotoPropaganda - blog tylko o dobrej fotografii
                              Ptaki
                              Portrety
                              Pejzaż

Komentarz

Pracuję...