Prostowanie zdjęć
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4Komentarz
-
Jeśli masz wprawę to zdjęcie jest całkowicie do "naprawienia". Całkowicie nie zgadzam się z Kolegami powyżej. Według mojej opinii nie mają racji. Z całym szacunkiem dla nich.
Ciekawy artykuł znalazłem tutaj: http://wortal.fotoforum.org.pl/index...zrobi&Itemid=6Komentarz
-
Zrobiłem sposobem z linka który podał ''autograf''.Witam!
Mam pewien problem z panoramą
Zrobiłem z ręki panoramę i poskładałem w PS. Wszystko prawie mi się podoba oprócz krzywizny.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Zna ktoś sposób na wyprostowanie tego zdjęcia? Jest jakiś inny sposób oprócz ctrl+T i wciśnięcia tej wagi ?
Po prostowaniu
Dupska nie urywa ale to kwestia wprawy.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jeszcze raz bo coś nie poszło a edytować nie można....może mi ktoś powiedziec dlaczego?
Komentarz
-
autograf, ten prawy budynek jest lekko zmasakrowany u dołu i ciężko go bedzie wyprowadzić „na prostą”. Owszem - da sie skorygować, ale biorąc pod uwagę baaardzo dużą perspektywę – do pionu (że tak brzydko napiszę) „nie stanie”.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O - właśnie mi chodziło o to co zrobił*Richie. Ten prawy budynek wygląda nienaturalnie.
40D, 24-105, 430EX II + gratyKomentarz
-
Dzięki panowie za fajne rady!
autograf fajny link
ale obawiam się, że z d**y ryja nie zrobi ;-)
zdjęcie skopane na starcie ;/>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<Komentarz
-
moglbys mi wyslac te fotke na maila?6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4Komentarz
-
Ale numer :-)
Panoramę sklejam tak jak radzi Janusz w T&T
I jakie jest moje zdziwienie
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Te same klatki co wcześniej, a zupełnie inny wynik! To aż tak losowe może być sklejanie "auto" ?>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<Komentarz

Komentarz