Zamieszczone przez Venio
[kavoo] Another gniot creation history :D
Zwiń
X
-
-
no wlasnie bo tak zauwazyłem jego podpis pod postami... i ze ostatni post napisał w sierpniuZamieszczone przez VitezPisal jakis czas temu w ktoryms z kolejnych flame'owych watkow, ze obraza sie na forum i idzie sobie
.
i tak troche mnie to ździwiło. A tak konkretnie to o co sie obraził?
Komentarz
-
widze, ze sie steskniliscieZamieszczone przez VenioA tak konkretnie to o co sie obraził?
Zamieszczone przez DoMiNiQuE(...)obraziles sie na CB? ;-)kavoo, wroc!Zamieszczone przez kavooDnie nazwalbym tego "obrazeniem sie", po prostu doszedlem do wniosku, ze jestem niekompatybilny z tzw. GTW i podziekowalem za wspolprace. Poza tym ile mozna sie onanizowac byle plotka o nowym korpusie Canona czy nowo zakupiona eLka do kompletu, albo czytac ze ten i ow pozal sie Boze "fotograf" z niecierpliwoscia czeka na nowa "jedynke" liczac, ze "moze kiedys mu sie ten sprzet zwroci" buehehehehe
Ja zdecydowanie wole rozmawiac o fotografii i fotografowaniu, a tego na CB ciezko uswiadczyc... bo w sumie ktoz tam mialby o fotografii rozmawiac, skoro 3/4 uzytkownikow to onanisci sprzetowi, a pozostala 1/4 albo dala sobie siana, albo z nudow zaglada na forum gora raz na miesiac ;-)
Komentarz
-
Generalnie to chyba wkurzyli go moderatorzy, zbyt mocnym cięciem OT.Zamieszczone przez VenioA tak konkretnie to o co sie obraził?
(czy raczej powinienem napisać "wkurzyliśmy" ;-) ).
Tym niemniej dołączam się: Kavoo wróć! :-D
E, to o mnie? Ale ja przecież nigdy nie pisałem że coś mi się ma zwrócićZamieszczone przez kavooten i ow pozal sie Boze "fotograf" z niecierpliwoscia czeka na nowa "jedynke" liczac, ze "moze kiedys mu sie ten sprzet zwroci"
Komentarz
-
w takim razie nie o Tobie...Zamieszczone przez muflonE, to o mnie? Ale ja przecież nigdy nie pisałem że coś mi się ma zwrócić
gra i buczy bebopKomentarz
-
Hej,
kavoo (lub ktokolwiek).....
mam pytanie - jak zrobić obramowanie passepartout, ale z wewnętrznym obramowanie. Mam tu na myśli cienką białą obwódkę na czarnym tle? Wiem, że odpowiedź jest trywialna... ale ja jej niestety nie znam.
pozdrawiam20D + 40D + Canon kit 18-55 + +Canon 10-22 + Canon 70-200 2.8 L IS + Canon 100mm Macro + ruski 50mm z mieszkiem + statyw manfrottoKomentarz
-
a z wyszukiwarki korzystales? zanim zapytales sie w dziale technika robienia zdjec na temat efektow softu :-(
np to:
http://canon-board.info/showthread.p...ighlight=ramkeKomentarz
-
Komentarz