Zamieszczone przez Danon
Na czym polega "Technika światła"
Zwiń
X
-
-
-
http://www.daminet.pl/~xsrx/babcia.jpg zdjecie babci nie jest moje wygrzebalem ja z sieci i pokusilem o obrobkeCanon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
Nieźle go pojechałeś hehe... wygląda jakby z szybu kopalni wyszedłZamieszczone przez bebopmoja przymiarka do zdjęcia poniżej....
Komentarz
-
Asterix, chowaj sie chlopie bo jak Cie ww babcia dorwie za to co jej zrobiles na tym zdjeciu to nie przezyjeszZamieszczone przez asterixhttp://www.daminet.pl/~xsrx/babcia.jpg zdjecie babci nie jest moje wygrzebalem ja z sieci i pokusilem o obrobke
Komentarz
-
ROTFLZamieszczone przez PolacoAsterix, chowaj sie chlopie bo jak Cie ww babcia dorwie za to co jej zrobiles na tym zdjeciu to nie przezyjesz
Zachęcony tym komentarzem obejrzałem fotkę - i w pełni się zgadzam :-D
(w pozytywnym znaczeniu dla Asterixa ma się rozumieć!)Komentarz
-
hehe no ja mysle ze babcia ta wolala by nieco bardziej anielski klimat
mam nadzieje ze nie foci canonem i nie siedzi na tym forum
Swoja droga bylby konkretny temat zfocic taka babiczke z 20d + tele w lapach fotografujaca mlodych ludzi
(na przekor mlodym, robiacym foty dziadkom)
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
No widok takiej babci z taką "maszynka" musiałby być imponujący :-) Widywałem już babcie hasające po górskich szlakach ale z aparatem w ręku nigdy.
Wrzucam drugą moją przeróbkę: http://www.forum.zelow.pl/danon/foto/index.htmlKomentarz
-
ughh te jego jedzonko wzbudzilo we mnie cofke
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
Szczerze mówiąc, to nie bardzo wiem, co ta wasza radosna twórczość ma wspólnego z techniką Dragana, przecież na jego zdjęciach nie ma takich przerysowań.Komentarz
-
O jakich przerysowaniach mówisz Loki2 ? Przecież widzisz, że każdy tu próbuje... i nie musi wyjść z tego od razu dzieło pokoju Dragana.
Niektóre z jego prac osobiście nie podoba mi się, ale to moje zdanie... dla większości są idealne.Komentarz
-
No właśnie o tym mówię, że prace Dragana są idealne (choćby Urban) a to co pokazujecie, daleko odbiega od jego techniki.Komentarz
-
Akurat Urban nie podoba mi się tak jak Mleczko czy Kuba, tyle że jest znaną postacią i właśnie tym przemawia do oglądajacych.Komentarz
-
-
no najlepiej to nie wygląda..Zamieszczone przez Tomasz GolinskiAha, czyli przerysowania to znaczy, ze zle wyszlo?
.. co wycięcia?Komentarz

Komentarz