Zdjecia pary w ciazy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • patart
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 37

Zdjecia pary w ciazy

Witam,
    Mam jutro mala sesje ze znajomymi. Ona jest wysoko w ciazy a on czarnoskory i poprosili czy bymnie wpadl i porobil roche fotek.
    Biore ze soba lampy studyjne, biale/czarne tlo.
    Nie robilem nigdy par w ciazy.
    Macie jakies fajne pomysly albo widzieliscie cos ciekawego co moglbym sprobowac jutro pstryknac??
    dzieki.pozdrawiam.
    Patryk
    2*5D II,40D, A-1 no i szkla czywiscie.
  • Nosferat
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 41

Dawaj sporo brzuszka, polecam patent w stylu rece mezczyzny na brzuchu ulozone w serce, badz serce wymalowane jakims kremem. No i jeszcze kontur meskiej twarzy calujacej brzuch.
    pudelko z dziura

Komentarz

• hofi66
      Początki nałogu
      • 2005
      • 290

Lampa i tła nie załatwią sprawy i niczego nie gwarantują Musisz zadbać o to, by para była wyluzowana, zachowywała się naturalnie. Ja bym spróbował wykorzystać też sypialnię - światło, odpowiednia pościel, poduszki, różne kąty widzenia. I oczywiście jedno źródło światła ... potem to wzbogacać. Mistrzem w pokazywaniu ciała kobiety, również ciężarnej, jest Wacław Wantuch. Polecam studiowanie jego prac - znakomita szkoła, zobacz część na stronie.
      Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez patart
        Nie robilem nigdy par w ciazy.
        Troszkę czepialsko ale proponowałbym darowanie sobie takich skrótów myślowych. Niby wiadomo o co chodzi ale jednak razi, bo jak para może być w ciąży? Nielogiczne i nie po polsku. Propozycja na szybko: "Zdjęcie pary; kobieta w ciąży" .

Komentarz

• canis_lupus
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1252

Zamieszczone przez Nosferat
          Dawaj sporo brzuszka, polecam patent w stylu rece mezczyzny na brzuchu ulozone w serce, badz serce wymalowane jakims kremem. No i jeszcze kontur meskiej twarzy calujacej brzuch.
          Ja się nie znam, ale jakies takie tandetne mi się wydaje.
          "I love You Cię" Różyczko...
          Galeria ,
          Druga galeria,

Komentarz

• Parteq
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 1159

Zamieszczone przez canis_lupus
            Ja się nie znam, ale jakies takie tandetne mi się wydaje.
            A calowales kiedys brzuch swojej ciezarnej kobiety?

Zapewniam Cie, ze tylko Ci sie tak wydaje, lub moze tylko tak wyglada

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

• bercow
              Bywalec
              • 2007
              • 226

Zamieszczone przez patart
              on czarnoskory(....)czarne tlo.

hmm, chial bym to zobaczyc
              Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
              dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
              nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Komentarz

• McKane
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 2015

Zamieszczone przez Vitez
                Troszkę czepialsko ale proponowałbym darowanie sobie takich skrótów myślowych. Niby wiadomo o co chodzi ale jednak razi, bo jak para może być w ciąży? Nielogiczne i nie po polsku. Propozycja na szybko: "Zdjęcie pary; kobieta w ciąży" .
                Vitez błagam Cie .... weź no zrób wywiad wśród znajomych mających dzieci i wróć do tego swojego posta z nowo nabytą wiedzą. Zobaczysz że coś co pozornie wydaję się być nielogiczne tak na prawdę jest zupełnie normalnie.
                http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• maradi
                  • 2007
                  • 3

Zamieszczone przez Vitez
                  a no tak ze kobieta sobie sama tego malucha raczej nie zmajstrowala, pewnie wiesz ze na ogol potrzeba do tego jeszcze mezczyzny...naprawde nie wszystko w zyciu musi byc "logiczne" (choc sposob w jaki ja to widze jak najbartdziej jest) i "po polsku"

Komentarz

• bercow
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 226

Zamieszczone przez Vitez
                    T...bo jak para może być w ciąży? ...
                    A no mozliwe, swiat sie zmienia, geje na stros :d, ale do lesbijek nic nie mam :d Chociaz dwie osoby w jednej ciazy to moze byc problem, ale ogolnie mozliwe.
                    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez McKane
                      Vitez błagam Cie .... weź no zrób wywiad wśród znajomych mających dzieci i wróć do tego swojego posta z nowo nabytą wiedzą. Zobaczysz że coś co pozornie wydaję się być nielogiczne tak na prawdę jest zupełnie normalnie.
                      Mi chodzi o język polski a nie życie .
                      A że ten język schodzi na psy (z czym bodajże i ty próbujesz walczyć) i zalewa nas byleszybsza, nielogiczna pseudopotoczność to już inna sprawa .
                      Wolę jednak zrobić wywiad np z Miodkiem niż ze znajomymi (obu płci) będącymi w ciąży .
                      Jak dla mnie tylko kobieta z pary może być w ciąży a nie cała para. Kropeczka.

Komentarz

• McKane
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 2015

Zamieszczone przez Vitez
                        A że ten język schodzi na psy (z czym bodajże i ty próbujesz walczyć) i zalewa nas byleszybsza, nielogiczna pseudopotoczność to już inna sprawa .
                        Wolę jednak zrobić wywiad np z Miodkiem niż ze znajomymi (obu płci) będącymi w ciąży .
                        Polecam zapoznać się z definicją językowego środka stylistycznego jakim jest metafora. Walczy się z niepoprawnymi formami a nie z takimi, które wzbogacają, a nie jak próbujesz udowodnić, niszczą język polski.
                        http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• sal
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 1122

Zamieszczone przez Vitez
                          Poczekajmy aż będziesz miał dzieci.
                          Na szczęście język (polski) jest giętki i się Miodków nie boi (ani par w ciąży).
                          I nie jest to jakaś tam pseudopotoczność, tylko zwyczajne wyrażenie emocjonalnej więzi z partnerką i odpowiedzialności za dziecko.
                          Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• bercow
                            Bywalec
                            • 2007
                            • 226

ale to normalne kto zwraca uwage na takie bledy, jak szosty czerwies, a szosty czerwca, no ktora forma poprawa ?? Takich przykladow jest pelno, ale po za tym slownikowym masz potoczny, i inne cuda, jezyk ewoluuje.

Komentarz

• Parteq
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 1159

Zamieszczone przez Vitez
                              Pan Miodek rowniez powiedzial ze mozna rownoczesnie uzywac formy "pisze" i "jest napisane".

I co, dalej chcesz z nim zrobic wywiad?
                              Poza tym, na psy to schodzi watek - bo idzie w off..

I jeszcze powiem Ci ze ja i moje kobieta tez jestesmy w ciazy
                              Czego i tobie kiedys zycze, bo to super przezycie, a autorowi sugeruje poniesc sie fantazji i zrobic takie fotki jakie sam chcialby miec na ich miejscu

Trudno mi cos wiecej dodac - plener jest fajnym rozwiazaniem, jesli wchodzi w gre. Jakis park, wiklinowy koszyk, kocyk, co jeszcze - nie wiem
                              Jest tego troche w Twojej okolicy. Nie mam doswiadczenia ze studiem, nie bede doradzal.

Pozdro

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

Pracuję...