Ekspozycja bez tajemnic, autor B. Peterson

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Migacz

Ekspozycja bez tajemnic, autor B. Peterson

Jestem tu nowy więc się przywitam-Witam Jak w tytule. Ma ktoś z Was tą książkę? Szukam opini czytelników. Do tej pory znalazłem jedna recenzję: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6625 ale że to ma być prezent dla mojej dziewczyny, która interesuje się fotografią to muszę się "wstrzelić w temat". Dodam, że sam nie mam o tym zielonego pojęcia dlatego proszę o poradę. Czy to dobra książka i czy warto ją kupić?
  • dark4blade
    Bywalec
    • 2007
    • 127

Kup jej Mroczka "Ksiązka o fotografowaniu" . A tak na poważnie, to zalezy na jakim poziomie jest twoja dziewczyna, i jaką fotografią sie interesuje. A tak apropo, to mamy tu cały wątek na forum "Książki o fotografii" jest tam dużo pozycji z ich opisem .

Komentarz

• MariuszM
      Bywalec
      • 2007
      • 245

Zamieszczone przez dark4blade
      Kup jej Mroczka "Ksiązka o fotografowaniu"
      Dobra rada, tylko napisz mu jeszcze gdzie ma ją kupić i za ile;-)
      Biegam, bo lubię

Komentarz

• Viracocha
        Uzależniony
        • 2004
        • 853

http://www.allegro.pl/item271486703_...czka_wawa.html

Jak za darmo

Komentarz

• arturro
          Dopiero zaczyna
          • 2007
          • 42

Ekspozycja bez tajemnic, autor B. Peterson Witam mam tę książke kilka dni i moim skromnym zdaniem jest to bardzo fajna pozycja dla początkującego. Jest dużo fajnych zdjęc i dokladnych ich opisów, polecam.
          36 zł w merlin pl.
          Dużo chęci, mało czasu..
          http://arturo-foto.blogspot.com/

Komentarz

• Propi
            Początki nałogu
            • 2005
            • 329

Mam, ale niestety po angielsku. Jeszcze się nie wczytałem, jakoś póki co nie czułem palącej potrzeby
            www.piotrwojtasiak.pl

Komentarz

• Migacz

Dzięki za wszystkie komentarze Ostatecznie kupiłem tę "Ekspozycję"-dziewczyna bardzo zadowolona Co do Mroczka to trochę o nim poczytałem na forach tylem, że nigdzie nie można tego dostać. Pozdrawiam

Komentarz

• bruckner
                Początki nałogu
                • 2006
                • 275

szkoła fotografowania national geographic

polecam dla początkującego. sam się na tym uczyłem

Fotki Digart
                FOTOblog

Komentarz

• Migacz

Dzięki bruckner ale Szkołe fotografowania to ona już ma-kilka książek, a nie wiem ile wyszło. Jak znacie jeszcze coś takiego jak ekspozcycja bez tajemnic to proszę o cynk Nawet nie wiecie jak kobieta potrafi podziękować za dobrą książkę

Komentarz

• janmar
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 3468

Zamieszczone przez Migacz
                    Dzięki bruckner ale Szkołe fotografowania to ona już ma-kilka książek, a nie wiem ile wyszło. Jak znacie jeszcze coś takiego jak ekspozcycja bez tajemnic to proszę o cynk Nawet nie wiecie jak kobieta potrafi podziękować za dobrą książkę
                    National Geographic to seria ksiażek[mam nadzieje niezakończona] plus kontakt z prawdziwie dobrym, na wybitnym poziomie reportażem.To duzo wiecej niz technika fotografii.Sugeruję konkretną kontrolę biblioteki i przyszłą długoletnią przyjażń z NG.Pozdrawiam.

Komentarz

• Schwarzus

Witam wszytskich. Ekspozcyję mam i polecam, bardzo dobra książka za przystępne pieniądze. Jednak w tym poście chcę się zapytać odnośnie tego Mroczka. Czy tej książki już faktycznie nie można dostać i jeżeli jest takie zapotrzebowanie to dlaczego nie ma wznowienia? Może już było?

Komentarz

• MariuszM
                        Bywalec
                        • 2007
                        • 245

Zamieszczone przez Schwarzus
                        Witam wszytskich. Ekspozcyję mam i polecam, bardzo dobra książka za przystępne pieniądze. Jednak w tym poście chcę się zapytać odnośnie tego Mroczka. Czy tej książki już faktycznie nie można dostać i jeżeli jest takie zapotrzebowanie to dlaczego nie ma wznowienia? Może już było?
                        Kupisz, za 300 PLN na allegro. Rok temu, jak była jeszcze w sprzedaży kosztowała ok. 60 PLN.
                        Nie ma wznowienia i raczej nie będzie.
                        Biegam, bo lubię

Komentarz

• Schwarzus

No tak ale 300zł to chyba jakis niewybredny żart. Nawet albumy tyle nie kosztują. Czyli mam rozumieć, że książka nie do dostania? Hmmmm, trudno. Czekam w takim razie na Ekspozycje bez tajemnic 2.

Komentarz

• photographus
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 434

Witajcie! Chcąc kupić Mroczka skontaktowałem się z samym autorem. Niestety. Nakład wyczerpany, wznowień nie zapowiedziano. Przynajmniej na razie . Pozostaje rynek wtórny, a tutaj za mniej jak 300 PLN nie ma co marzyć.
                            Pozdrawiam

Ps.
                            Petersona mam i polecam. Fajnie się czyta i można dowiedzieć się paru pożytecznych i potrzebnych rzeczy.
                            regulamin pkt 8

Komentarz

• Biperek
                              Uzależniony
                              • 2007
                              • 593

EKSPOZYCJA BEZ TAJEMNIC - Bryan Peterson - opinie o książce.

Wpadła mi w oko na allegro książka EKSPOZYCJA BEZ TAJEMNIC - Bryana Petersona. Pewnie ktoś z forumowiczów miał ją w rękach. Co o niej sądzicie, można się z niej czegoś sensownego dowiedzieć ?
                              Pozdrawiam
                              Marek/Biperek

Komentarz

Pracuję...