Dragan Effect
Zwiń
X
-
-
No, VanMurder, musimy uważać, żeby nie pogorszyć stosunków z Rosją
Swego czasu - pamiętam - były protesty wywołane zbytnim podobieństwem onego do jakiegoś potworka z Harry Pottera...
EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
Też zwróciłem uwagę że to zdjęcie z Putinem jest zrobione na złej ogniskowej :-)bardzo podobne mi wychodzą na [email protected], z odległości ostrzenia, nawet winieta podobna
Komentarz
-
Komentarz
-
no stary w porównani z awatarem to trzeba przyznać że się wyrobiłeś i nie piszę tu o obróbce ale raczej o zmianie fryzury... chyba wpadłes w oko mojej żonie
w samej fotce przeszkadza mi zbyt rozpraszające tło i świecące rozpraszajace paski na bluzie sama twarz jest cool ... obróbka bardzo fajna!
pozdrawiamKomentarz
-
-
wystawiłem ten PSD na prośbę jednego z Userów któremu ten plastikowy efekt podobał się i chciał wiedzieć jak go uzyskałem, może jeszcze ktoś będzie zainteresowany...
pozdrawiam
Van.[/QUOTE]
Adam dzięki za psd ,
PozdrawiamEOS 40D,BG-E2N, 17-40/4 , 70-200/4 , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniemKomentarz
-
Hehe, co ciekawe ta obróbka jest o ponad pół roku starsza, niż awatar. Tło jak tło, zupełnie przypadkowe - jeszcze się nie dorobiłem studiano stary w porównani z awatarem to trzeba przyznać że się wyrobiłeś i nie piszę tu o obróbce ale raczej o zmianie fryzury... chyba wpadłes w oko mojej żonie
w samej fotce przeszkadza mi zbyt rozpraszające tło i świecące rozpraszajace paski na bluzie sama twarz jest cool ... obróbka bardzo fajna!
pozdrawiam
Robiąc tego typu obróbki - używam wieloetapowego wyostrzania, a także wyostrzania HIRALOAM (duży radius, mała moc), osobno na maskach jadę z oczami, szczególnie uwagi wymagają tęczówki. Tło staram się "przyciszyć". Podbijam na końcu kontrast, a kolor skóry staram się utrzymać w tonacjach bardziej żółtych, niż czerwonych (jakby opalenizna). Jest jeszcze jeden ciekawy trik, ale na razie utrzymam go w tajemnicy
60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje fotyKomentarz
-
Komentarz
-
to ja zapodam swoje próbki, wcześniej gdy miałem CS'a bawiłem się Shadows/Highlights, teraz gdy mam 7'ke, zrobiłem to w inny sposób, chyba nawet lepszy - ciekawe czy ktoś z Was domyśli się jak. Dodam, że wykonałem dość ekstremalną obróbkę światło-cieniową, a i tak wyszło nie do końca jak bym chciał.
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8Komentarz
-
-
Ostatnio edytowany przez Przemek Białek; 345.dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
-

Komentarz