Jak osiągnąć taki efekt??!!!
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
No dooobra, skoro 'chamstwo sie szerzy', to ja sie zlituje
.
Bieresz fotoszopa, maskujesz 'ryjca' danego trolla oprócz oczu i ust, a dane usto/oko picujesz wyostrzaniem, hue/saturation-em, ywentualnie kolorujesz ręcznie (najlepiej na osobnej warstwie). Potem maskę odwracasz (invert) i skórze zdejmujesz nasycenie kolorów tudzież robisz jej 'colorize' w sepię abo inny zielony w ciapki. Roboty na parę minut, a efekt cepelii jak na załączonych obrazkach.
Miłej zabawy...
Amen.Can-on, can-off...Komentarz
-
Fakt o tej godzinie humor to najlepsza obrona przed snem.
To taki badziewiasty "Draganizm", czyli nic innego jak lepsza lub gorsza znajomosc shopa. Wpisz sobie na youtube Andzej Dragan i tam sa tutki do tego typu efektow, oczywiscie nadmieniam ze daleko im do oryginalu.
pozdrawiamKomentarz
-
-
color balance + brightness/contrast podciagniete na wymaskowanych oczach.5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CBKomentarz
-
Komentarz
-
A ja sie wypowiem troszke nie na temat bo zdjecia mi sie nie podobaja i nie próbowałam takowych robic wiec w tym temacie nie pomoge
Ale wkurzyłam sie jak przeczytałam o tym że dziewczyna jest kaszalotem .
Kurcze nie myslicie czasami ? Przecież takimi tekstami można kogos urazić . Po za tym nie ma brzydkich kobiet.
Pomyślcie czasem zanim "zażartujecie"Komentarz
-
Pan akurat do niego nie został porównany, tylko Pana poprzednicy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dokładnie o to mi chodzi! Specifczne poczucie humoru o.k. rozumie, ale bez przesady!A ja sie wypowiem troszke nie na temat bo zdjecia mi sie nie podobaja i nie próbowałam takowych robic wiec w tym temacie nie pomoge
Ale wkurzyłam sie jak przeczytałam o tym że dziewczyna jest kaszalotem .
Kurcze nie myslicie czasami ? Przecież takimi tekstami można kogos urazić . Po za tym nie ma brzydkich kobiet.
Pomyślcie czasem zanim "zażartujecie"Komentarz
-
O ile się nie mylę, to nikt tej dziewczyny od kaszalotów nie wyzywał.Zamieszczone przez pmagdalenaAle wkurzyłam sie jak przeczytałam o tym że dziewczyna jest kaszalotem.
Zgadzam się, są jedynie "nie w typie", lub ewentualnie nieatrakcyjne.Zamieszczone przez pmagdalenaPo za tym nie ma brzydkich kobiet.
Komentarz
-
fakt nie kaszalotem a trollem ale nie o nazewnictwo tu chodzi tylko o sam fakt
Ja sie nie wypowiadam na temat wyglądu bo to może byc dla kogos przykre a jak panowie sa tacy naj to prosze o swoją fotke ocenimy my dziewczynyKomentarz
-
Komentarz
Komentarz