Małysz znowu wygrał !

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kubaman
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4709

Małysz znowu wygrał !

i to ma pewne konsekwencje fotograficzne :wink:

Czy ktoś z Was kiedyś próbował fotografować podobne zawody? Do konkursów w Zakopanem został miesiąc, a sukces Adama sprawił, że zacząłem się zastanawiać nad wyjazdem do Zakopca - w końcu to ledwie 100km

Ciekaw jestem Waszych opinii - to chyba musi być cholernie trudne (ale chyba się da, skoro Muflon samoloty pstryka :wink: )

pozdrawiam
    www.jakubszyma.pl

www.szyma.com
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

Samoloty aą większe niż Małysz
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Jurek Plieth
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2087

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
      A przede wszystkim bardziej przewidywalne :wink:
      http://plieth.com

Komentarz

• Kubaman
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4709

Zamieszczone przez Jurek Plieth
        A przede wszystkim bardziej przewidywalne :wink:
        no chyba że lecisz Air Polonia

a na poważnie - macie jakieś doświadczenia?
        Mam świadomość, że zajęcie strategicznego stanowiska nie będzie łatwe, oraz, że mimo iż zdobędę do tego czasu wymarzony tele (jeszcze nie wiem jaki :wink: ) to będzie okrutne cropowanie..
        www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Tomasz Golinski
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 8623

Co do stanowiska: wstań rano i staraj się wejść na samym początku I trzeba jeszcze wiedzieć, które miejsce jest najlepsze. Na airshow Muflon wiedział... i zdjęcia mam niezłe (na moje potrzeby )
          30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

Komentarz

• dzi
            Bywalec
            • 2004
            • 240

a do mnie doszły takie ploty (podobno to prawda), że Adaś zakupił na allegro Canona 20D - w sumie mógłby sie tu na forum zapisać - haha no a może już i nawet jest pod jakimś tajemniczym nickiem

Komentarz

• Tomasz Golinski
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 8623

Taaak, będzie w locie robił foty tylko potrzebny jest obiektyw z osłoną przeciwpowietrzną

Komentarz

• dzi
                Bywalec
                • 2004
                • 240

Taaak, będzie w locie robił foty tylko potrzebny jest obiektyw z osłoną przeciwpowietrzną
                hihi, coś Ty, żona będzie go "ściągać" jakimś 100-400L IS

Komentarz

• Tomasz Golinski
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 8623

Podobno IS ułatwia wybicie z progu przy dużej prędkości. Kolana tak nie drżą.

Komentarz

• player_sct

wiecie..temat nie glupi..tymbardziej ze ja wlasnie finalizuje moj zakup biletow na te konkursy (chodz ja akurat z samej gdyni bede do zakopka dralowal) i tez tak sie zastanawiam jak z mojej S1 beda te pseudo nocne zdjecia wygladac, mam nadzieje ze aparat da zrobic fotki ponizej 400iso bo jak nie to pewnie duuuzo walki z neatimagem bedzie mnie czekac.. w teorii stok jest ponoc rewelacyjnie oswietlony wiec moze s1 nie bedzi emiala problemow z AFem... inna kwestia ze chyba w locie to ja Adama bede chyba filmowal niz strzelal fotki...

Komentarz

• krwisty
                      Początki nałogu
                      • 2004
                      • 372

Chm, ja na tego typu "spektakl" wybralem sie dwa lata temu - nie wiem jak to wyglada obecnie, natomiast wowczas to byl armageddon. Pierwszego dnia nie sprawdzali biletow, co wyniklo w tratowaniu ludzi, ja natomiast stalem przytulony do Zbyszka Z Poznania, a potem dwie godziny jedna noga na poreczy od kasy, reka zas trzymalem sie jej dachu - miejsc stojacych nie bylo . A na powaznie - tylko loza z siedzacymi miejscami i do tego jakis tele (najlepiej L ) + ISO 800 albo nawet 1600 (jasno nie jest raczej), mysle, ze dobrym pomyslem moze byc ai servo lub ostrzenie manualne... ale to takie moje typy
                      Martin Gorczakowski

Komentarz

Pracuję...