Oto jedno ze zdjęć i bardzo ciekawi mnie jak osiąga taką perespektywę,że przedmioty,w tym wypadku samochód,wygląda jak zabawka.
(przedostatnie zdjęcie)
Jak on to robi?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
obejrzyj reszte galerii. to jest kwestia jakiegos bardzo jasnego obiektywu, ktory przy bardzo plytkiej glebii ostrosci daje specyficzna plastyke.
tak swoja droga, to jak zobaczylem ta ultra-plytka GO i hiper-po-byku winietke to od razu wiedzialem, ze musi byc jakis artysta (sztuka przez wielkie "G"). choc akurat tu wiekszosc zdjec broni sie pomyslem i ten dodatkowy bajer w postaci efektu optycznego nie jest konieczny, zeby je sprzedac. -
Genialne, Akustyk jesteś wielkiZamieszczone przez akustyksztuka przez wielkie "G"
Muszę to zapamiętać na okoliczność następnej zmiany sygnaturki ;-)
Komentarz
-
-
cos mi sie wydaje ze takie efekty z GO mozna uzyskac przy pomocy tilt-shifta. ktos juz na forum to pokazywal...Komentarz
-
Komentarz
-
-
Nie obiektyw T&S tylko cały aparat taki (wielki format z ruchomymi standardami):
Było już o tym w temacie tych zdjęć (tego samego autora):
Komentarz
-
-
Tak czy inaczej fotki są całkiem niezłe, jeśli używa szkła typu tilt/Shift to znaczy, że masz kasę na zabawy.EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
-
Pierwszy raz widze takie fotki. Dla mnie bomba
Mega inność
Komentarz
-
Komentarz
-
Oooo fuck! akustyk - rewela fotki
Ze ja tego nie znałem... ??
Komentarz
Komentarz