Tła ściana + podłoga

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gabrielr24
    Coś już napisał
    • 2007
    • 99

Tła ściana + podłoga

Przepraszam, ale nie mogę znaleźć opinii na temat teł fotograficznych. Tła na allegro setki wzorów, ściana + podłoga, tła winylowe. Jak to w praktyce wygląda? Nada się do sesji dzieci lub szkolnej fotografii? Może ma ktoś doświadczenie z tymi tłami lub może pochwalić się zdjęciami jak to wygląda. Tła na przykład Tła Fotograficzne to nie jest reklama po prostu duży wybór.
    Potrzebuję opinii mam zamiar zakupić kilka sztuk, ale nie chciał bym wywalić kasy w błoto.
  • Matsil
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2022

Odp: Tła ściana + podłoga

Oglądaj tła kartonowe z rolki. Moim zdaniem najbardziej optymalne jeżeli chodzi o kompromis koszty/jakość.
    Ostatnio edytowany przez Matsil; 5517.
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Komentarz

• Bart
      Bywalec
      • 2012
      • 176

Akurat w temacie - znajomy chce kupić poniższe tło:
      Amazon.com : Printed Photography Background Brick Wall Tc047 Titanium Cloth Backdrop 5'x6' Ft (60"x80") Better Then Muslin or Canvas : Photo Studio Backgrounds : Camera & Photo
      Jednak mi wydaje się, że za taką kwotę nie będzie ono wysokiej jakości. Pomijam to, że nie lubię teł typu "ściana + podłoga). Co sądzicie? Jak wybić mu je z głowy na korzyść kartonowego Savage?

Komentarz

• jagular
        Początki nałogu
        • 2007
        • 422

Winyl to winyl, jakie tu opinie można potrzebować?
        Co najwyżej trzeba pamiętać, że potrafi się zagnieść, oraz że jest ciężki.
        Aparaty, obiektywy, lampy.

Komentarz

• bobi1326
          Dopiero zaczyna
          • 2014
          • 17

A dokładniej złamać. I wtedy już po tle. Trzeba je mieć gdzie przechowywać. No i faktycznie wagą przewyższają 11 m kartonu (w porównaniu do 6 m winylu).

Komentarz

• Koch Łukasz
            Dopiero zaczyna
            • 2010
            • 17

Ja kupiłem jakiś czas temu jedno tło na allegro nie narzekam na nie ...przykład : site
            C 6D|| Canon 50f1.8 II||Canon 85f1.8||Sigma 70-200f 2.8||Elinchrom||Nissin Di622||Slik PRO 330DX + BH 800||Powerlux/Visico VE||
            https://kochlukasz83.wixsite.com/kochlukasz

Komentarz

Pracuję...