Studio w Krakowie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adobija
    Coś już napisał
    • 2006
    • 58

Studio w Krakowie

Witam, mam pytanie czy ktoś może polecić jakieś studio w Krakowie do wynajęcia na kilka godzin. Chciałbym zrobić żonie sesję z brzuszkiem a że nie mam warunków to chciałbym popróbować swoich sił w studio. Znalazłem kilka ofert ale wolałbym konkretnie gdzie ktoś już fotografował?

Z góry dzięki za sugestie

EOS 50D, BG-E2N, T 17-50mm f2.8 , 18-55mm 3.5 - 5.6, 50mm f1,8 II,
    85mm f1.8, 70-200mm f4 , 580 EX, Sto-Fen Omni-Bounce EY, OC-E (5m ), 20GB Sandisca, Lowepro D550 AW, Velbon Sherpa 600R i baaardzo dużo chęci ,

www.pbase.com/adobija
  • poszukiwacz2006
    Uzależniony
    • 2007
    • 824

Odp: Studio w Krakowie

Wiele nie znam, ale polecam studio Atelier G4 na ulicy Głowackiego. Uczestniczyłem tam w warsztatach z portretu (nagroda za jakieś wyróżnienie w konkursie foto ). Ceny dość przystępne, studio mieści się w zaadoptowanym mieszkaniu. Mają odpowiednie wyposażenie, jest kuchnia, łazienka. Można wypożyczyć chyba też puszkę ze szkłami. Właściciel całkiem sympatyczny i rozsądny. Sam się tam wybieram na małą sesję. Pozdrawiam.
    Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
    hobbystycznie - brak czasu niestety :-(

Komentarz

• kaindox
      Uzależniony
      • 2009
      • 598

też korzystałem tam z wygranych warsztatów , właściciel rzeczywiście sympatyczny tylko nie wiem jak z cenami.

Komentarz

• patigol
        Dopiero zaczyna
        • 2011
        • 48

Polecam Bad Idea Studio na ul. Narzymskiego. Dobrze wyposażone studio, niskie ceny, bardzo sympatyczny właściciel.
        http://www.mlodzikowski.com

Komentarz

• zusi
          Coś już napisał
          • 2013
          • 59

pocet studio w krakowie niedrogie wynajęcie przez całą dobę z tego co pamiętam.

Komentarz

Pracuję...