Sprzęt studyjny w plener- w czym nosić ;)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wiktor2323
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 1290

Sprzęt studyjny w plener- w czym nosić ;)

Witam.
    Potrzebuje torby/ walizki na 2x lampę studyjną 2x statyw oświetleniowy ten masywniejszy po złożeniu 97 cm 2x baterypacki od quantumma 2x softboksy
    Wielkość jest mało istotna bo i tak będzie to służyło do transportu sprzętu ze studia do auta i z auta na plan zdjęciowy.
    Facebook
  • Kuba1
    Uzależniony
    • 2010
    • 960

Odp: Sprzęt studyjny w plener- w czym nosić

Zamieszczone przez wiktor2323
    Witam.
    Potrzebuje torby/ walizki na 2x lampę studyjną 2x statyw oświetleniowy ten masywniejszy po złożeniu 97 cm 2x baterypacki od quantumma 2x softboksy
    Wielkość jest mało istotna bo i tak będzie to służyło do transportu sprzętu ze studia do auta i z auta na plan zdjęciowy.
    No to może tam zerknij - Torby na sprzęt studyjny

Komentarz

• wiktor2323
      Pełne uzależnienie
      • 2009
      • 1290

Zamieszczone przez Kuba1
      No to może tam zerknij - Torby na sprzęt studyjny
      Widziałem, ale chciałbym kupić raz a dobrze i coś solidnego co nierozleci mi się po miesiącu. Mimo wszystko dzięki
      Facebook

Komentarz

• adamk
        • 2011
        • 7

Zamieszczone przez wiktor2323
        Widziałem, ale chciałbym kupić raz a dobrze i coś solidnego co nierozleci mi się po miesiącu. Mimo wszystko dzięki
        Hmm wcześniej z tego co pamiętam to sam quantuum miał dedykowane torby do takiego sprzętu.
        50D | 18-55 | 55-250 | Z200 f/4

Komentarz

• KuzynPit
          Początki nałogu
          • 2008
          • 398

Quantum miał jedną fajna torbe/walizke na kółkach ale była tylko jedna partia tego;/ A cena była fantastyczna bo jakos 200zł kosztowała.. Pytałem się u dystrybutora i to była jedna partia która zniknęła w szybkim tempie...

Komentarz

• Ulisses
            Coś już napisał
            • 2012
            • 96

Torby freepower z fripersa są niczego sobie. Wziąłem od nich pokrowce na statywy i do dziś spełniają swoje zadanie. Torba aurory na lampy też powinna spełnić swoje zadanie: Torba na lampy i akcesoria Torby / Walizki - Fripers.pl a na same statyw polecam jednak pokrowce.

Komentarz

• Czacha
              fotograf
              • 2004
              • 4868

Ja do noszenia uzywam duzego plecaka Tamrac - zestaw Elinchroma miesci sie idealnie. Statywy mam w oddzielnym pokrowcu, modyfikatory rowniez maja pokrowce.
              https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• wiktor2323
                Pełne uzależnienie
                • 2009
                • 1290

Zamieszczone przez KuzynPit
                Quantum miał jedną fajna torbe/walizke na kółkach ale była tylko jedna partia tego;/ A cena była fantastyczna bo jakos 200zł kosztowała.. Pytałem się u dystrybutora i to była jedna partia która zniknęła w szybkim tempie...
                Dokładnie tą walizkę kupiłem Co prawda jest używana i suwak będzie do wymiany ale dałem za nią 100 zł- szukałem nowej bo na aukcji gość pisał że nowa 190 ale niestety nie znalazłem 2 lampy z softboksami powinny wejść bez problemu. Niestety moje statywy są za długie ale czekam aż dojdzie i może znajdzie się jakiś " zewnętrzny" sposób na przymocowanie Dodatkowo walizka ma rączkę do ciągnięcia na której mogę założyć moją torbę więc nie będzie trzeba dźwigać z auta do docelowego miejsca
                Dziękuje wszystkim za pomoc
                Facebook

Komentarz

Pracuję...