schematy studyjne

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Hadrianus
    Dopiero zaczyna
    • 2009
    • 17

schematy studyjne

Witam

W związku z resetem ustawień mojej przeglądarki straciłem całą bibliotekę linków
    Wszystko OK ale nie mogę za nic odkopać strony ze schematami studyjnymi i zdjęciami uzyskanymi dzięki takim ustawieniom...

Jeśli ktoś zna takie strony to proszę o pomoc
    "If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right."
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Tu trochę: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=58014 , ale podane są tam też i linki do innych przykładów, np strobox.com .

Komentarz

• Hadrianus
      Dopiero zaczyna
      • 2009
      • 17

ooo dzięki! to właśnie była strona strobox.com
      z innych też na pewno skorzystam.

pozamiatane
      "If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right."

Komentarz

• Merde
        Grzeczny i układny podpis
        • 2008
        • 7756

Zamieszczone przez Hadrianus
        W związku z resetem ustawień mojej przeglądarki straciłem całą bibliotekę linków
        Jaka to przeglądarka? Być może bookmarki da się uratować...
        I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• fmagik
          Początki nałogu
          • 2006
          • 334

może to:
          In the Fall of 2009 the concept of Strobox was brought to life through an iPhone app. In 2010, we created a community site to share the diagrams generated by that app. And in 2011, we published our first book. A few years later, you are holding in your hands the result of what has become our annual tradition. It contains a selection of fifty of the most amazing and popular photos shot by just as many talented community members from every category you can imagine.⁣ ⁣ Similar to previous volumes, we asked photographers to provide more detailed background and technical stories than are available on our website. A selection of photos were chosen from those submitted to the website during the previous year and an external expert helped to curate and select those that would make it into this book.
          Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo

Komentarz

• dinderi
            Pełne uzależnienie
            • 2009
            • 3028

Na stronie Fripers można sobie zasymulować, jak działają rózne modyfikatory światła.
            Mało rozbudowane, ale może się przydać przy planowaniu zakupów.

Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
            09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

Pracuję...