Profoto z mocowaniem bowensa?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Szczur88
    Początki nałogu
    • 2008
    • 384

Profoto z mocowaniem bowensa?

Witam

Potrzebne mi takie coś, co pozwoli mi mocować akcesoria bowensa (IMO najlepsze reflektory, dishe itp) na lampce profoto (najwygodniejsze rozwiązanie w plener - acute). Nie wygląda to trudno, profoto mocuje się obejmą dookoła lampy, a mocowanie bowensa można tanio kupić.

Widzieliście gdzieś gotową przejściówkę? Ewentualnie czy ktoś za "drobną acz godziwą" opłatą mógłby taką przejściówkę wykonać (potrzebna mi tylko jedna, może dwie)?
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
  • Hadrian
    Coś już napisał
    • 2004
    • 79

Komentarz

• Dzygit-Dublin
      Uzależniony
      • 2005
      • 754

witam
      Wex Photo Video is the primary destination for enthusiast and professional photographers and filmmakers. Click, call or visit for the UK's widest range of photo and video gear.

to najtaniej w sumie na ebayu chodza od 52 funtow , zestaw walimexa ok 80 euro za 4 sztuki ,zamieniasz mocowanie bowensa na profoto i powinno w praktycznie dzialac.

szcur88 masz profoto w domu czy dopiero zamierzasz kupic ??
      bo jak masz to mam pare pytan ...

Darek
      pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Komentarz

• Szczur88
        Początki nałogu
        • 2008
        • 384

Pracowałem długo na profoto w Szwecji, tu mam dopiero jedno profoto kupione, i pewnie za miesiąc pójdzie drugie. Dzięki za linki
        www.t-jack.pl
        Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Komentarz

Pracuję...