Jak usunąć stronę

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robsonikus
    Bywalec
    • 2005
    • 171

Jak usunąć stronę

Witam
    Mam do Was wielka prosbe.Wiem ze na grupie jest prezna grupa osob zawodowo zwiazanych z informatyka.Znajomy prosil mnie o pomoc w usunieciu starej strony internetowej swojej firmy.Posiada juz nowa stronke.Niestety stara byla robiona dawno temu przez jakiegos dzieciaka i znajomy nie posiada zadnego dostepu(mlody pogubil wszystkie dane o stronie login, haslo).Co z tym zrobic bede wdzieczny za wszelkie sugestie i pomoc.Oto link do problematycznej strony: http://clicstoys.website.pl/
    Pozdrawiam
  • solti
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1159

Najprościej będzie skontaktowac się z adminem serwera, na którym jest postawiona strona i poprosić, żeby wyczyścił konto. W przypadku, kiedy nie pamięta się żadnych haseł i loginu powinno wystarczyć podanie pełnych danych i adresu email.
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez solti
      Najprościej będzie
      Przeciez koledze chodzi o wlamanie i usuniecie stronki konkurencji tylko tak zawoalowal

Komentarz

• solti
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1159

Zamieszczone przez Vitez
        Przeciez koledze chodzi o wlamanie i usuniecie stronki konkurencji tylko tak zawoalowal
        Przeszło mi to przez myśl i na 90% masz rację:-? Jednak istnieje nikłe prawdopodobieństo, że rzeczywiście zgubił te hasła, a wtedy (zakładając legalność całej operacji) admin powinien mu pomóc
        Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
        galeria na forum Canon-board
        galeria na stronie lotnictwo.net.pl
        galeria.solti.pl

Komentarz

Pracuję...