Zamieszczone przez olian
350D - personalizacja
Zwiń
X
-
-
maja, maja i nie tylko fotograficzneZamieszczone przez stdanieloNo nie gosc jest rewelacyjnyZamieszczone przez pazurekCanon 350D - dzwiek migawki
i tacy ludzie maja aparaty :eek:
a co do dzwieku migawki to tu masz linki zebys sobie posluchal bo u Ciebie pewnie nic nie slychac.
TAK slychac klapanie jak robi w JPEG, a TAK jak w RAW'ie.Komentarz
-
Panowie !
Chyba zaczynamy lekko świrować. Ale byłby numer gdyby któreś z naszych rozwiązań za rok lub dwa pojawiło się w kolejnej wersji naszego sprzętu.
)
Komentarz
-
Pewnie w powyzszych daloby sie uslyszec roznice ale nie moglem znalezc w necie przykladowego dzwieku w tym nowym formacie "RAw"Zamieszczone przez BłajoA co sadzisz ze jak robi JPEG i RAw to jest roznica w tonie dzwieku

. Natomiast te przyklady ktore podalem akurat nie roznia sie niczym poza iloscia klapniec.
Komentarz
-
Tylko w A 95 80 itdZamieszczone przez Dołekdam sie pociac ze mozna bylo zmienic tapete przy starcie aparatu wgrac dzwiek migawki i chyba przewijanego filmu korzystajac z gotowych tematow lub ustawic dowolnie.
Dołek_______________________________________________
taaaaa... Fed, Zorka 5, Zuch Digital, Smena 16:9
ha!Komentarz
-
Moja żona mówi, że JPEG jednak lepsze bo wiecej razy i szybciej (zapisuje), nie powiedziałem jej jedynie że jakośc słabszaZamieszczone przez pazurek
-
odpalalem ten soft do zmiany tematow i dzwiekow w canonie 350D. Tez bylem niezle zdziwiony ze w lustrzance takie cos sie znalazlo.
Normalnie szczeka mi opadla.Komentarz
Komentarz