spolszczenie do ps cs2 9.0

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lcichy78

czesc Jacek mozesz mi powiedziec jak sciagnac te pliki
    z gory dzieki pozdraiwm Lukasz

Komentarz

• Jacek Kidoń
      Coś już napisał
      • 2005
      • 86

Zamieszczone przez lcichy78
      czesc Jacek mozesz mi powiedziec jak sciagnac te pliki
      z gory dzieki pozdraiwm Lukasz
      rary dawno wyciąłem, ale znalazłem folder z rozpakowanymi rarami. I tak trzeba je rozpakować W jednym pliku wysyłam ci na twoją pocztę by yousendit. Sprawdź i próbuj podmienić odpowiednie foldery zgodnie z sugestiami w wątku. Daj znać jak wyszło. Mam nadzieję, że nie masz zapchanej skrzynki, bo to ponad 80 mb

Hightail Spaces lets you send unlimited files, of any size, to anyone. Collaborate with your team and evolve your work.

Link do polskich plików w pscs2
      5DmkIII + 350D + Canon 70-200 F4LIS + Canon 24-70 f/2.8 + EFS 18-55 kit,Tamron 28-75 2.8 + 580 EX II + velbon sherpa i mnóstwo chęci i planów.

Komentarz

• madii

a te pliki mam przekopiowac z folderow do folderow,czy stare wyzucic i przezucic nowe foldery?

Komentarz

• Jacek Kidoń
          Coś już napisał
          • 2005
          • 86

Nie pamiętam, bo robiłem to rok temu. Zrezygnowałem, bo i tak polskie podpisy tłumaczyłem na angielski żeby przypomnieć sobie funkcję. Wgraj do odpowiednich katalogów polskie odpowiedniki. Jak ich system nie zobaczy to załóż w każdym katalogu folder np zapas, zgraj tam angielskie pliki a jak coś nie wyjdzie to cofniesz się i będzie znów ok, tylko nadal po angielsku. U mnie zrobiło się po polsku
          5DmkIII + 350D + Canon 70-200 F4LIS + Canon 24-70 f/2.8 + EFS 18-55 kit,Tamron 28-75 2.8 + 580 EX II + velbon sherpa i mnóstwo chęci i planów.

Komentarz

• sik0ra

Ohooo... Jacekkk .... POMOCY !! te linki mi nie działają :-x możesz wstawić od nowa.. PROSZE z góry dziękuje Pozdrawiam

P.S: najlepiej na jakis szybki serwer bo mam 1024 kbps i chcialbym w miare szybko sciagac

Komentarz

• Jacek Kidoń
              Coś już napisał
              • 2005
              • 86

Na prośbę kolegi raz jeszcze przez 6 dni:
              Hightail Spaces lets you send unlimited files, of any size, to anyone. Collaborate with your team and evolve your work.

Komentarz

• sik0ra

Jacek powiesz mi mniej wiecej jak to wgrac ?

PS.. Jak mozesz to odezwij sie do mnie na gadu 9835002 mam pilną sprawe
                Ostatnio edytowany przez Gość; 9300.

Komentarz

• sik0ra

Mam pytanie. Czy zainstalował już ktoś spolszczenie do Adobe Photoshop CS2 ?? Jesli tak prosze o kontakt, podaje swoje gadu gaadu: 9835002 (przewaznie jestem na niewidoocznym)

Komentarz

• sledziu1

czy mógłby ktoś jeszcze raz odświrzyć plik?

Komentarz

• sik0ra

Zamieszczone przez sledziu1
                      czy mógłby ktoś jeszcze raz odświrzyć plik?

A więc na prośbę kolegi wsadziłem na www.yousendit.pl rar'a ze spolszczeniem PS CS2. Przypominam że wystarczy rozpakować te pliki do folderu gdzie jest zainstalowany nasz PhotoShop, dalej wystarczy kliknąć aby nadpisać pliki i możemy się cieszyć polską wersją PhotoShopa...

mirror1:

mirror2:

(szczerze mówiąc nie wiem który działa więc podaje obydwa)

(po sprawdzeniu stwierdzam że drugi i pierwszy link działa, lepiej z pierwszego bedzie szybciej )

Pozdrawiam Forumowiczów

Komentarz

• sledziu1

thx, przy wczorajszych późnowieczornych poszukiwaniach znalazłem też link na rapida -> http://rapidshare.com/files/2135794/...p_CS2.rar.html

Komentarz

• Scream
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 295

Niestety linki wygasły. Czy byłby ktoś łaskaw podać linka do spolszczenia jeszcze raz ? z góry dzięki !

Komentarz

• mattnick
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 1735

na emulu jest wystarczy poszukać....
                            30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
                            CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

• Scream
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 295

wiem, ze jest. w czasie oczekiwania na odpowiedz, akurat się ściągnęło :wink:

Komentarz

• daff7

No dobra dobra.. mam wszystko, sciagnalem spolszczenie i rozpakowałem. Piszecie, ze nalezy to zamienic z istniejacymi plikami w ProgramFiles/Adobe...
                                Pytanie jak? Skoro po rozpoakowaniu otrzymuje folder o nazwie Plug-Iny a oryginalnie to brzmi Plug-Ins...
                                Help me!

Komentarz

Pracuję...