Breeze browser - pytanie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aptur
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3837

Breeze browser - pytanie

Witam

Jest taka opcja w tym programie - actual size. Gdy oglądam jpega korzystając z tej opcji to pokazuje się on w pełnej rozdzielczości, natomiast plik raw ma jedynie 1536x1024. Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje?

pozdrawiam

Artur
  • aptur
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3837

Dodam że chodzi o rawy z 350D. Co ciekawe rawy z kompaktu S60 wyśwetlane są w większej rozdzielczości. Rzecz jasna we właściwościach pliku raw z 350 ma on pełnowymiarową rozdzielczość. Jeśli ktoś używający breeze browsera mógłby to sprawdzić to byłbym wdzięczny.

pozdrowienia

Komentarz

• perlpa
      Początki nałogu
      • 2005
      • 350

Zamieszczone przez aptur
      Dodam że chodzi o rawy z 350D. Co ciekawe rawy z kompaktu S60 wyśwetlane są w większej rozdzielczości. Rzecz jasna we właściwościach pliku raw z 350 ma on pełnowymiarową rozdzielczość. Jeśli ktoś używający breeze browsera mógłby to sprawdzić to byłbym wdzięczny.

pozdrowienia
      Hm, u mnie jpg i RAW z EOS 10D otwierają się z pełnymi rozdzielczościami. Nie znalazłęm ustawiań odpowiedzilanych za to.

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

A ktora masz wersje BreezeBrowsera ?

Komentarz

• aptur
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 3837

BBPro 1.2.1

pozdrowienia

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Niestety nie wiem. Sprobuje sprawdzic u siebie (teraz w pracy jestem) jak znajde gdzies w sieci rawa z 350D.

A w miedzyczasie sprobuj tego:

"
            Priority Support for BreezeBrowser Pro Customers
            Your purchase of BreezeBrowser Pro entitles you to priority support for one year after purchase. To obtain priority support please email [email protected]

Please include in your email:

* The version of Windows you are using ( example: Windows XP Professional sevice pack 2 )
            * Product name and version ( example: BreezeBrowser Pro v1.0 )
            "

Komentarz

Pracuję...