Nowe DPP
Zwiń
X
-
-
-
Odp: Nowe DPP
tutaj jest instrukcja nowego dpp 4.4.0
Niestety nie obsługuje EOSa 5D.
EOS Digital Solution Disk Software 31.1A for Windows
Ostatnio edytowany przez szwayko; 311.Komentarz
-
-
-
wydaje się że ktoś ("tfurca" tej strony) nie powinien pisać stron www
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścieńKomentarz
-
Komentarz
-
Na stronie Canon Polka http://www.canon.pl/support/consumer_products/products/cameras/digital_slr/eos_7d_mark_ii.aspx?type=download&language=&os=WIN DOWS 7 (64-bit)) jest nowe DPP 4.4.30.2
oraz kilka innych programów.
Komentarz
-
O, dzięki. Pierwsza wersja 4.x.x, która czyta RAWy z 500dNa stronie Canon Polka http://www.canon.pl/support/consumer_products/products/cameras/digital_slr/eos_7d_mark_ii.aspx?type=download&language=&os=WIN DOWS 7 (64-bit)) jest nowe DPP 4.4.30.2
oraz kilka innych programów.
i pewnie kilku innych starszych puszek
Komentarz
-
Witam
Strona Canon Polska (link z poprzedniego postu u mnie nie działa) z wyborem aparatu:
Aparaty EOS â pomoc techniczna â pobierz sterowniki, oprogramowanie, podrÄczniki - Canon Polska
Można pobrać wersje DPP 4.4.30
Potwierdzam poprawne wczytywanie plików RAW z 50D
PozdrawiamKomentarz
-
u mnie pobieranie z tych stron nie działa
okienka bez treści, przyciski bez napisów, a na koniec instrukcja - jak jest potrzebna instrukcja pobierania to znaczy że strona jest maksymalne spi.......
--- Kolejny post ---
kaspersky
chroni mnie przed stroną canona ale to oznacza tylko jedno strona dziwacznie zrobiona
Jestem szumofobem
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścieńKomentarz
-
Właśnie apgrejduję z wersji 3.14. Cwaniacy każą podać SN przed ściągnięciem pliku. Dalej nie jest wspierana stara piątka co dla mnie jest zupełnie niezrozumiałe.
No i już. Totalnie inny dizajn niż wersja 3. Czy ja miałem zwidy czy też wersja 3 wspierała starą 5D? W nowej wersji próba otworzenia RAWa z 5D kończy się tym, że jest ch..., **** i kamieni kupa.
Tak sobie dobrą zmianę zrobiłem...Ostatnio edytowany przez aptur; 3315.Komentarz
-
czas już zezłomować stare modeleWłaśnie apgrejduję z wersji 3.14. Cwaniacy każą podać SN przed ściągnięciem pliku. Dalej nie jest wspierana stara piątka co dla mnie jest zupełnie niezrozumiałe.
No i już. Totalnie inny dizajn niż wersja 3. Czy ja miałem zwidy czy też wersja 3 wspierała starą 5D? W nowej wersji próba otworzenia RAWa z 5D kończy się tym, że jest ch..., **** i kamieni kupa.
Tak sobie dobrą zmianę zrobiłem...
- nie używam dpp oprogramowanie jest nienajgorsze, a za darmo to już naprawdę super ale ma tragiczny interfejs użytkownika, ja pobieram pobawię się chwile coś tam porównam i wracam do C1 - polecam - interfejs też nie jest najwyższych lotów ale w porównaniu z dpp to kosmos (mam na myśli interfejs) i na pewno wspiera 5D - ściągnij demo zrób jakieś zdjęcie które już robiłeś czym innym - jak nie zobaczysz różnicy to po prostu zapomnij. ja jak potrzebuję wywołać coś po canonowemu na próbę lub do porównania to wywołuję w aparacie
Ostatnio edytowany przez jaś; 9531.Jestem szumofobem
-
Komentarz
-
No właśnie.
Jest nadzieja skoro dali do dpp 4xxx - 500D puszkę z 2009 r, to może już nie długo będzie 5D.
Dla mnie to porażka Canona, że tak hucznie obchodzili 10 lecie serii 5D, a nie dali obsługi jego w nowym Dpp.Komentarz
Komentarz