BWorks i alternatywy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • eternus
    Uzależniony
    • 2004
    • 668

BWorks i alternatywy

Kiedys przewijala sie tu dyskusja na temat tworzenia czarno-bialych zdjec. Oczywiscie bezsprzecznie najlepsza metoda wydaje sie byc reczene grzebanie w Photoshopie. Ale chodzi mi o rzecz mniej pracochlonna, ale dajaca tez lepsze efekty niz "grejskal" w Irfanie.

W zwiazku z tym pytanie - co sadzicie o BWorksie? Mi zalezaloby na czyms podobnym, tylko, ze z nieco wiekszymi mozliwosciami konfiguracyjnymi? Moze jakis solidny plug-in (najlepiej darmowy)?
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
  • ukasbadu
    Coś już napisał
    • 2005
    • 94

http://optikvervelabs.com/samples.asp

Nie znam programu o ktorym piszesz, ale to jest plugin do Photoshopa, jest darmowy i daje fajne efekty przy malym nakladzie pracy.
    , Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + Linux

Komentarz

• mxdanish
      Uzależniony
      • 2005
      • 632

Zamieszczone przez ukasbadu
      http://optikvervelabs.com/samples.asp

Nie znam programu o ktorym piszesz, ale to jest plugin do Photoshopa, jest darmowy i daje fajne efekty przy malym nakladzie pracy.
      To przy okazji i ja skorzystam z tego pluginu
      5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
      RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Komentarz

• Venio
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1084

Le storytelling, art captivant de la narration, transforme votre stratégie de contenu en une épopée mémorable. Envoûtant les audiences par

ConvertToBW

bardzo dobry program. Pisałem już o nim. A jak zalezy ci na darmowym to napisz do mnie

Komentarz

• eternus
          Uzależniony
          • 2004
          • 668

Panowie, dziekuje bardzo - Wasze alternatywy byly dokladnie tym, czego szukalem. Mysle, ze nie dlugo bede mogl sie pochwalic, jak nowy soft wplynal na moja fotografie 8)
          EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
          "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
          że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• c42
            Początki nałogu
            • 2005
            • 266

wlasnie sie bawiem tymi pluginami fajna sprawa :-)

Komentarz

Pracuję...