Galeria / Bank fotografii

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • VuQ
    • 2005
    • 8

Galeria / Bank fotografii

Witam

Szukam rozwiązania robiącego galerie online bazującego na php i MySQL. Jak na razie przetestowałem 4images, coppermine i phpgallery - jednak każdej z nich coś brakuje lub ma za dużo zbędnych bajerów :-) Czy znacie jakieś jeszcze oprócz tych 3 wymienionych powyżej? Czy istnieje gotowe rozwiązanie dla banku zdjec ?

Pozdrawiam

VuQ
    5Dmk2 + BG-E6 + 24-70 f=2.8 L + 70-200 f=2.8 L + 580EX + 580EX + 430EX + ST-E2
  • birez
    Uzależniony
    • 2005
    • 609

Zamieszczone przez VuQ
    Witam

Szukam rozwiązania robiącego galerie online bazującego na php i MySQL. Jak na razie przetestowałem 4images, coppermine i phpgallery - jednak każdej z nich coś brakuje lub ma za dużo zbędnych bajerów Czy znacie jakieś jeszcze oprócz tych 3 wymienionych powyżej? Czy istnieje gotowe rozwiązanie dla banku zdjec ?

Pozdrawiam

VuQ
    Napewno istnieja :>
    Co najmniej jest jeszcze Gallery, jednak ciezko stwierdzic czy przypadnie Ci do gustu, gdyz nie wiem czym dla Ciebie sa zbedne bajery

Jak dla mnie to jest zbyt ociezala - zdecydowanie wole coppermine (albo mkgallery, z tym ze to raczej z php i mysqlem nic nie ma wspolnego).

Komentarz

• VuQ
      • 2005
      • 8

Zamieszczone przez birez
      Napewno istnieja :>
      Co najmniej jest jeszcze Gallery, jednak ciezko stwierdzic czy przypadnie Ci do gustu, gdyz nie wiem czym dla Ciebie sa zbedne bajery

Jak dla mnie to jest zbyt ociezala - zdecydowanie wole coppermine (albo mkgallery, z tym ze to raczej z php i mysqlem nic nie ma wspolnego).
      Dla mnie sa zbedne ecartki, glosowanie, toplisty, najczesciej ogladane itp.
      Potrzeba mi "rozwiazana" o surowym charkaterze :-) łatwego w obsłudze z mozliwoscia dodania kilku userow. Wiem ze bez problemu mozna okroic cos gotowego i bedzie okej ale wole wpierw sie rozgladnac. Co do banku fotografii to mam juz z grubsza rozrysowane jak to ma dzialac. Niestety zrobienie czegos takiego to kupa roboty. Szukam wiec.. :-)

Pozdrawiam

Komentarz

• birez
        Uzależniony
        • 2005
        • 609

Zamieszczone przez VuQ
        Heh, to pech, bo chyba dosyc czesto spotykane funkcjonalnosci.

Obawiam sie ze nie spotkalem takiego "surowego" produktu - niemniej jednak zapewne dlatego ze go nie szukalem - mi taki nadmiar funkcjonalnosci nie przeszkadzal i poza 'Gallery' i 'copermine' nie wyszedlem.
        Wiec nie wykluczam ze moze jednak cos sie znajdzie - wpisanie 'gallery' we freshmeat.net daje 144 wynikow - jest w czym szukac.

Komentarz

• Coronado
          Początki nałogu
          • 2005
          • 291

Zamieszczone przez VuQ
          Potrzeba mi "rozwiazana" o surowym charkaterze :-)
          Ja mam galerie rodzinna postawiona na coppermine, okroilem co trzeba, zrobilem wlasny template i jestem w pelni happy. Z profesjonalnych rozwiazan to firma Extensis cos proponuje i chyba Mirra Server.

Pozdrawiam
          Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
          Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Komentarz

• VuQ
            • 2005
            • 8

Zamieszczone przez Coronado
            Ja mam galerie rodzinna postawiona na coppermine, okroilem co trzeba, zrobilem wlasny template i jestem w pelni happy. Z profesjonalnych rozwiazan to firma Extensis cos proponuje i chyba Mirra Server.

Pozdrawiam
            Coronado
            Podeslij jak mozesz linka do swojej okrojonej wersji coppermine - chetnie ogladne.

Vuq

Komentarz

Pracuję...