Jakim softem posługujecie tworząc albumy, ja używam np. edytora wspomnień
Tworzenie albumów - na czym pracujecie
Zwiń
X
-
Tworzenie albumów - na czym pracujecie
http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.Tagi: Brak -
photoshop elements ale ciezko, wolno to idzie i DG foto ART choc ten strasznie banalny sie wydaje -
Corel DrawKomentarz
-
Kiedyś głównie PS, ale to na prawdę żmudna robota. Ostatnio przerzuciłem się na InDesigna i w końcu robi się fotoksiążka szybko, sprawnie i wygodnie. A i możliwości eksportu jakby więcej.
Sent from my HTC Hero using Tapatalksprzętu kupa... a chęci coraz mniej....
Komentarz
-
-
-
Szukam rozwiązania do projektowania prostych układów w fotoksiążkach/fotoalbumach. Proste i czytelne, bez ozdobników i innych "gadżetów". Jeśli program to jaki? Nie każda firma produkująca fotoksiążki posiada coś odpowiedniego, lub program jest dedykowany tylko dla jej produktów. Co możecie polecić do komponowania takich układów jak poniższe przykłady:
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
-
Najlepszy PS, jest uniwersalny i praktycznie nie ma ograniczeń. Przy odrobinie wprawy można zrobić nawet szybciej album o ile nie korzysta się z automatów zawartych w innych programach. W razie czego w ps można nanieść jeszcze drobne poprawki.
Trzeba jedynie sobie wypracować swoje szablony, można też chyba kupić.EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.plKomentarz
-
To może ja się wypowiem bo to moje
Lumapix.com - fotofusion extreme, nietanie ale świetne narzędzie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
<facepalm>
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
Wow, powiem szczerze, że z opadniętą szczęką oglądałem demko.
Dobre narzędzie! Tylko faktycznie cena konkretna.
Tylko mam jedną wątpliwość.
Od razu powiem, że mój sposób jest do d... bo składam w PSie co jest czasochłonne i wcale nie najwygodniejsze, ale dla mnie ma jedną zaletę.
Składam pod wymiar i pod wymiar ostrzę każdą fotę co tutaj jest mało możliwe (znaczy no niby jak się ten cały template ułoży to można po kolei wszystko wrzucać do PS i ostrzyć... No ale nie wiem czy wtedy poprawa czasu pracy będzie na tyle nadal znacząca żeby inwestować 1000PLN
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + SandiskKomentarz
Komentarz