Obróbka zdjęć kościelnych.
Zwiń
X
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
Komentarz
-
A Twoim zdaniem co jest tego potwiedzeniem? 1696 postów?
Jeśli kolega MarekB zajmuje się tego typu fotografią, to jak najbardziej potwiedzeniem jego umiejętności jest ruch w interesie, ceny itp itd.....
.....no chyba że jest jedynym fotografem w promieniu 300km :-DKomentarz
-
-
na dzień dzisiejszy mam dość (przejadły mi sie mocne kontrasty głębokie czernie i wszechobecne winiety) mocnej obróbki dzieci. ostatnio pokazana obróbka,Wickermanna jak najbardziej. U mnie jednak efekt osiągnięty w 20 sekund przy zdjęciu kontrastu i WB na moje oko suwakami, a nie zadną pipetą, fakt mozna sie bawić w PSie ale przy minimum 350 zdjęciach za ślub x36 w sezonie to jest 12600 + inne zlecenia to razem prawie 18000 zdjęc, bawcie się więc w Psie po ileś tam minut a za 2 lata łącznie z selekcją, sesjami, samymi ślubami nie będziecie w stanie tego obrobić. Równie dobrze się mówi o warsztatach z obróbki, owszem, fajnie, tylko to trwa. Taka obróbka, którą w pewnej ilości na niektórych ślubach przemycam, całkiem dobrze się sprzedaje. Może w tym konkretnym zdjęciu troche przesadziłem lecz niewiele. Poza tym zdjęcia, kadry to jest wg mnie ważniejsze , ale nie o tym w tym wątku.Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Przepraszam ale chyba powtórzę pytanie:
Dlaczego opalonej dziewczynce na siłę chcecie zrobić cerę w stylu pijany albinos z nadciśnieniem?Komentarz
-
Proponuje, żebyś rozumiał to co napisano, a nie to co "Ci sie wydało".
Nie krytykuje ani MarkaB, ani jego warsztatów. Wyraziłem sie nt. relacji między ceną za usługę i jej jakością. To, ze cos kosztuje 3 tysie wcale nie oznacza, ze jest tego warte i vice versa.
Łączenie mojej wypowiedzi z osobą, czy umiejętnościami MarkaB, to nadinterpretacja i wplatanie własnych aberacji w cudze slowa.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ja rozumiem, ze masz do mnie uprzedzenie, ale proszę nie manipuluj moimi wypowiedziami.A Twoim zdaniem co jest tego potwiedzeniem? 1696 postów?
Jeśli kolega MarekB zajmuje się tego typu fotografią, to jak najbardziej potwiedzeniem jego umiejętności jest ruch w interesie, ceny itp itd.....
.....no chyba że jest jedynym fotografem w promieniu 300km :-D
Jak koledze wyżej.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
Patrzę na te zdjęcia i się zastanawiam, na co wam te drogie obiektywy, jak w większości oka nie macie. Podobały mi się raptem 2 fotki. Ostatnio oglądałem zdjęcia ze ślubu robione przez "profesjonalistę" za niemałe pieniądze. Większych gniotów w rękach nie miałem. Ja jako amator wstydziłbym się to ludziom oddać za darmo, a co dopiero za pieniądze. Rzemiecha rządzi, a artyści chyba się nie zniżają do ślubniaków.Komentarz
-
Dajcie jej juz spokoj, bo wpadnie w komplexy
Komentarz
-
a może ---> PRALNIA :-?Proponuje, żebyś rozumiał to co napisano, a nie to co "Ci sie wydało".
Nie krytykuje ani MarkaB, ani jego warsztatów. Wyraziłem sie nt. relacji między ceną za usługę i jej jakością. To, ze cos kosztuje 3 tysie wcale nie oznacza, ze jest tego warte i vice versa.
Łączenie mojej wypowiedzi z osobą, czy umiejętnościami MarkaB, to nadinterpretacja i wplatanie własnych aberacji w cudze slowa.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ja rozumiem, ze masz do mnie uprzedzenie, ale proszę nie manipuluj moimi wypowiedziami.
Jak koledze wyżej.
jak w piaskownicy
ugadajcie się na ustawkę, albo coś w tym stylu ;-)
Komentarz

Komentarz