Adobe Lightroom 3

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wagteil
    Bywalec
    • 2010
    • 242

Dokonalem selekcji ponad tysiaca zdjec i ale z nieznanych mi powodow zdjecia te zniknely i pozostaly puste foldery. Moze mialo to cos wspolnego z zalzeniem nowego katalogu ktory zrobilem i na ktorym teraz pracuje, nie wiem. Teraz odnalazlem stary katalog i po uruchomieniu go znalazlem wszystkie podglady tak jak to mialem poprzednio. Jak je przypisac do oryginalnych plikow?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Moze dodam ze foldery w ktorych byly zdjecia sa puste, ale to byly kopie wybranych RAW-ow, oryginaly sa w innych miejscach gdzie chcialbym teraz przypisac masowo o nich informacje z zachowanego katalogu.
    Ostatnio edytowany przez wagteil; 36457. Powód: Automerged Doublepost
    8 pkt Regulaminu forum

Komentarz

• Dzygit-Dublin
      Uzależniony
      • 2005
      • 754

witam

lr3 mi sie zaczyna mulic jak ma parę godzin pracy za soba zwalnia używa zasobów systemowych na maxa , czasami jpga zapisuje z 10- 30 sek - pomaga restart lr3 tylko .
      Katalogów jest parę nie więcej niż 600 fot na katalog , jak by nie te chwilowe zachwiania to w sumie pracuje sie płynnie.

wyglada to tak wsio prawie na maxa

Darek
      pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Komentarz

• quail
        Początki nałogu
        • 2008
        • 400

Mały update, wersja 3.4. Jest sporo poprawek i obsługa plików z 600D oraz 1100D.

Komentarz

• k-9
          Bywalec
          • 2010
          • 247

Odp: Adobe Lightroom 3

Cześć Wam!
          Mam mały... a w sumie DUŻY problem z LR... otóż przy pracy w programie niechcący pociągnąłem za kabel i laptop się wyłączył... Teraz mam problem z otworzeniem docelowego katalogu na którym pracowałem... Po włączeniu programu ukazuje mi się komunikat...

Uploaded with ImageShack.us

Komentarz

• gadget_zary
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 1046

U mnie przy takim komunikacie pomogła reinstalka

Komentarz

• Merde
              Grzeczny i układny podpis
              • 2008
              • 7756

Zamieszczone przez gadget_zary
              U mnie przy takim komunikacie pomogła reinstalka
              Trzeba było jeszcze Windowsa przeinstalować...
              I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• k-9
                Bywalec
                • 2010
                • 247

Poradziłem sobie. W folderze utworzył się pilik o takiej samej nazwie jak katalog Lightroom, ale z dopiskiem "lock" po jego usunięciu katalogu docelowy uruchamia się już bez problemu

Komentarz

Pracuję...