Mam zainstalowaną CS4 na systemie 64-bit Windows 7, photoshop nie widzi mi żadnego zainstalowanego plugina. Może ktoś ma podobny problem albo wie jak go rozwiązać?
Plugins CS4 problem
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
CS4 64 czy 32 bitowy ? Jak ten pierwszy, to większość pluginów nie ma wersji działających pod wersją 64 bitową. -
witam
pluginy nie zawsze działają na 64 bitach tak miałem z pluginami swoimi Nik software a ty jakich używasz ??
Darekpare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....Komentarz
-
-
A wgrałeś je do właściwego katalogu bo PS tworzy dwa odrębne pod 32 i 64. Niby oczywista rzecz ale sprawdzić nie zaszkodzi.Komentarz
-
NiK Software nie działa w Photoshopie 64 bitowym.
Przynajmniej do dzisiaj nie ma działającej wersji.
Jednak Photoshop CS4 instaluje się w Win7 x64 jako dwa oddzielne programy, 64 bitowy i "normalny", 32 bitowy.
Wszystkie pluginy nie działające w wersji x64 działają na nim normalnie, sam używam.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Folder Nik Software trzeba wrzucić do C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS4\Plug-inspozdrawiam, vidocqKomentarz
-
Komentarz
-
-
Zależy przy jakim algorytmie
.
64 bitowe systemy i programy nie są pisane dla picu, tylko te 64bity w konkretnych zastosowaniach dają coś konkretnego...Komentarz
-
Praktycznie chodzi tylko o ilosc dostepnej pamieci. Przy 32bitach jestes ograniczonyc od 4GB (w niektorych systemach na system, a w innych na proces). Czasem oczywiscie wiecej pamieci oznacza szybciej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Miało być DO 4GB oczywiście.Komentarz
Komentarz