Dzięki bardzo, jak szukałem wujku Google to musiałem gdzieś to przeoczyć
Wszystkie pytania do LR to TUTAJ
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
ok musze sie przyznac ze troche grzebalem ... tylko potwierdzcie czy dobrze znalazlem - rozjasnienie spowodowane jest standardowym ustawieniem brightnes na 50Komentarz
-
No faktycznie nagrzebałeś się. Tak, to dość prawdopodobna przyczyna.
Jeśli chcesz, żeby program zachowywał się bardziej przewidywalnie to pogrzeb jeszcze trochę w temacie ustawiania presets. Od razu napiszę, że to banalne zadanie i raczej nie znajdziesz chętnych na rozwodzenie się przy pytaniach pomocniczych.JarekKomentarz
-
-
lightroom nie wyswietla fotografii
Panie i Panowie...
mam po raz pierwszy problem z lightroomem. Mianowicie, podczas importu zdjec pojawiaja sie tylko ramki bez zawartosci. wszystko juz przerabialem,wlacznie z przeinstalowaniem.
Dodam,ze LR wisi w windows 7
Bardzo prosze o rady jak sobie z tym poradzic.Tylko L i X reszta bez wiekszego znaczenia
Komentarz
-
Komentarz
-
m polega na tym,ze one sie importuja do katalogu,tylko LR ich nie wyswietla tak jak jakiegokolwiek innego zdjeciaTylko L i X reszta bez wiekszego znaczenia
Komentarz
-
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."Komentarz
-
Wyczyscilem kosz i rejestry. Niestety nic to nie daloTylko L i X reszta bez wiekszego znaczenia
Komentarz
-
OK... a korzystasz z tego samego pliku "lrcat"???"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
-
-
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
-
chyba w tym 3.4 RC jest jakiś leak, bo po obrobieniu 2 zdjęć z mocnym wykorzystaniem stempla LR zajął 2,5GB ramu :/Komentarz
-
dla przyszłych pokoleń
- LR rzęźi na stemplowaniu jeśli stemplowanie jest ostatnim etapem - czyli leżą już jakieś pędzle, crop itd.
Komentarz
Komentarz