Bogdan56_Ch - RESPECT
Polska instrukcja do DPP. Czy ktoś z Was posiada?
Zwiń
X
-
-
wielkie dzieki:-)Dpp_w_pl 3.3
pse_w_pl 1.2
eu_w_pl 2.3
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W jednej paczce to co mam...
http://wyslijto.pl/plik/c7xfou60yo6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...Komentarz
-
Witajcie sewrdecznie.Ja rowniez mam podobny problem,poniewaz swojego Marka II kupilem na Ebayu angielskim a niestety tego jezyka nie znam.Czy bedzie ktos uprzejmy i przesle mi polska wersje DPP,ZB,EU i PSE.Adres [email protected].Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiamCanon 1D Mk II, Canon 3000N,Canon 400/5.6L,Canon 70-200/2.8L,Canon 17-40/4 L,Sonnar 180/2.8,Manfrotto 055 PROB,M.468,Jobu Jr.Gimbal,Lowepro Mini Trekker,Lowepro 5AW,Lowepro 3 AW + zero umiejetnosci - ale sie staram.Komentarz
-
-
Witam , dostałem wcześniej od kolegów z forum , thx ,
ale również znalazłem na chomikuj.
[Dokument PDF] ADOBE® PHOTOSHOP® ELEMENTS 9 PL.pdf
[Dokument PDF] ADOBE® ELEMENTS 9 ORGANIZER PL.pdf
[Dokument PDF] ADOBE® PREMIERE® ELEMENTS 9 PL.pdf
[Dokument PDF] Digital Photo Professional 3. 5 PL.pdf
[Dokument PDF] ZoomBrowser EX PL.pdf
[Dokument PDF] Picture Style Editor PL.pdf
[Dokument PDF] EOS Utility PL.pdf
[Dokument PDF] fotocela MIF.pdf
[Dokument PDF] Nissin Di622.pdf
[Dokument PDF] Panasonic DMC-LS80.pdf
[Dokument PDF] Canon EOS1000D PL.pdf
[Dokument PDF] Canon EOS 5D MarkII.pdf
[Dokument PDF] Canon EOS 500D PL.pdf
Komentarz
-
instrukcje
Cześć,
Do 7D mam Digital Photo Professional, Picture Style Editor, Eos Utility i Zoom Browser EX, czy macie może do tego instrukcję po polskU? Na chomikuj nie mogę znaleźć. Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam,
JarekKomentarz
-
Komentarz
-
-
-
Zachacze o temat:
jaki macie workflow w DPP? Głownie chodzi mi o korekcje osiami pionowymi i poziomymi na histogramie w zakładce RAW - czy przesuwać pionową swiateł i poziomą wyjsiową górną(świateł)?CANON
| eos 10 | eos 5D | 24-70f2.8 L | 70-200f2,8L isII | fyyyltry i statyfff | Minolta Elite 5400 IIKomentarz
-
Witam
Czy mógłby ktoś życzliwy wysłać mi polską instrukcję do ZoomBrowser na mail? gdyż mam problemy z pobraniem jej z chomikuj
Będę bardzo wdzięczna!
[email protected]Komentarz
-
-
Odp: Polska instrukcja do DPP. Czy ktoś z Was posiada?
Ktoś widział już może instrukcję do Dpp 4 po polsku? :-) Jeśli tak to będę bardzo zobowiązany. [email protected]Komentarz
-
Odp: Polska instrukcja do DPP. Czy ktoś z Was posiada?
nie ma jej jeszcze na stronie canon, ale jest polska wersja pdf do DPP 3.11Ktoś widział już może instrukcję do Dpp 4 po polsku? :-) Jeśli tak to będę bardzo zobowiązany. [email protected]
generalnie nazewnictwo i posługiwanie sie jest takie samo, zatem jesli zapoznasz się/opanujesz to zabawa z DPP 4.0 to jak zmiana komórki, po 10 min wiesz wszystko
używam obj wersjex pro2/ 23/ 56/10-24/Komentarz
Komentarz