Jak to zrobić??
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Komentarz
-
-
PS'a używam... Fajnie by było jakby wyszedł prostokąt może być np. biała ramka. Chyba że ktoś może polecić inne oprogramowanie...Komentarz
-
-
-
-
Pewnie tak jak napisał mrtnz.
Spróbowałem sobie dla zabawy & nauki i w kilka minut wyszło idealnie.Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astroKomentarz
-
Linijkę że tak powiem do której krawędzi przystawiacie?? bo jak narazie tylko jeden kąt udaje mi się ustawić drugiego za cholere
Komentarz
-
A jakiego masz PS ? bo u mnie CS3 nie ma linijki ? Jest siatka.Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astroKomentarz
-
-
Ja nie korzystałem z linijki. Obróciłem cały obrazek na oko do pionu, później wykadrowałem do krawędzi a konkretniej do rogów bo obraz nie jest idealnie prostokątny a brakujące rogi (tzn wolne miejsce w rogach) dociągnąłem narzędziem transform z opcją warp.Komentarz
-
A nie łatwiej zaznaczyć plakat polygonal lasso toolem, utworzyć nową warstwę ctrl+j, później ctrl+t i z wciśniętym controlem poprzesuwać rogi plakatu do rogów zdjęcia? Nawet nie trzeba kadrować
Komentarz
-

Komentarz