Odinstalowywalem go juz z 7 razy... a z rejestru wywalałem wszystko co mialo związek z canonem... chyba że coś jeszcze? Co jeszcze wyczyścic?
EOS Utility - Trojan!
Zwiń
X
-
Odinstalowywalem go juz z 7 razy... a z rejestru wywalałem wszystko co mialo związek z canonem... chyba że coś jeszcze? Co jeszcze wyczyścic?450D. -
hmmm, tak sie zastanawiam bardziej analitycznie i jedno co mi przychodzi do glowy to http://canon-board.info/showthread.p...390#post691390
Jaki masz soft w puszce?Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Niestety nic nie pomaga... Na dodatek cos sie pierd... z pocztą i protokołem smtp. Na jutro zaplanowałem operacje format C: szkoda czasu ... jesli macie jeszcze jakies pomysly to do jutra sie wstrzymuje.450D.Komentarz
-
W tym przypadku, ja bym nie czekał z formatem.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Jeżeli masz głowę na karku, to co się w takim razie stało? Skąd wiesz, że to nie wirus? Skąd wiesz, że wcześniej też nie miałeś wirusów?Komentarz
-
Z pocztą sprawa sie wyjasnila chodzilo o blokade portu 25 przez tp (zapomnialem zmienić), z braku czasu nie zrobiłem jeszcze formata. Wszystko chodzi ok, z wyjątkiem EOS Utility.
Możecie mi podpowiedzieć jeszcze raz dokładniej gdzie trzeba usunąć wpisy w rejestrze tego softu? Bo mam wrażenie że nie wszystko wywalam i zostaje gdzies jakis mały "pryszcz"...450D.Komentarz
-
start-uruchom-wpisujesz "regedit"-edycja-znajdź- wpisujesz "eos" - i po kolei wszystkie klucze gdzie znajdziesz "eos utility" (następny szukany wpis wpis to F3)
potem restart systemu i ponowna instalacja "eos utility"
Przed rebotem systemu nie zaszkodzi jeszcze jakimś odkurzaczem czy ccleanerem rejestru nie przeczyścić.
U mnie pomogło. zawsze to krócej niż cały system na nowo stawiać.Komentarz
-

Komentarz