Lampa zewnętrzna, zapraszam na warsztaty do kolegów.
Jak osiągnąć taką kolorystyke jak na zdjęciach Cichego?
Zwiń
X
-
-
Lampa zewnętrzna, zapraszam na warsztaty do kolegów.
Cena domeny: 4999 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 624.88 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Zatem..Reasumujac..
Chcac poznac jak Cichy obrabia swoje foty trzeba wybulic 1500 zl i wybrac sie na ( reklamowane ) warsztaty
Wiedza przeciez kosztowna jest
Komentarz
-
Mam propozycję dla moda przeniść ten wątek do działu: Technika robienia zdjęć obok: Jak uzyskać taki efekt ? , Taki efekt - jak? jak uzyskać takie efekty w PS, jak wykonać takie coś*Komentarz
-
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
-
-
Widocznie nie czytałeś uważnie. Pytanie było o lampę nie o obróbkę. Odesłałem do kolegów, bo oni w błyskaniu są mistrzami i prowadzą warsztaty w tym zakresie. Nie ma to nic wspólnego z moją obróbką.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
MMM sorry ale u Ciebie też cera jest jakaś taka szorstka. Chyba że jeszcze jedna maska ?Ostatnio edytowany przez Sławek; 16575.Komentarz
-
Sławek, że tak powiem czepiasz się bzdur. Chodzi o zasadę a nie jakieś szczegóły!
Chyba żaden rozsądny człowiek by takiej foty nie oddał klientowi, ale ten wątek nie traktuje o wygładzaniu skóry.
:/Komentarz
-
Komentarz
-
nie, do retuszu trzeba będzie założyć osobny wątek ;-)Retusz już sobie chyba każdy umie zrobić...pozdrawiam
TomekKomentarz
-
To może zamiast pytać Cichego jak osiągnąć taka obróbkę, zapytajmy go jak osiągnąć taki materiał wejściowy? Może to chociaż zdradzi...Komentarz
-
Podejrzewam że zbadane światło dla wielu punktów na ekranie - drzew, tła jak i samych modeli (zdjęcie idealnie doświetlone, wygląda prawie jak hdr!).
Idealne połączenie przesłony z czasem, najprawdopodobniej statyw.. i naturalne światło padające z dobrej strony.
No i jeszcze jedna rzecz, której często brakuje nam, fotografom. Cierpliwość. Dużo zdjęć próbnych, świadome parametry, ignorowanie zażenowania klienta. Bo przecież takie "kombinowanie" z przyciskami i pokrętłami w aparacie jest amatorskie..
ktoś mi kiedyś powiedział, że prawdziwy profesjonalista wie co robi, i robi to szybko, czyli od razu wystrzeliwuje salwę.. niestety tym kimś najprawdopodobniej jest większość ludzi.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz