Fedora 11

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robgr85
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1719

Zamieszczone przez banan82
    taka mala wiadomosc do linuxowcow ktorzy pewno czytaja ten watek Mianowicie zrobilem male poszukiwanie po necie informacji na temat kalibracji monitorow i znalazlem info ze kalibrator Spyder 2 swietnie pracuje pod Linuxem, tworzy profil icm ktory pozniej jest wczytywany programem AgryllCMS (ze szkocji swoja droga)
    wiecej info tutaj

OK, I was very enthusiastic in my last entry to see my Spyder calibration device supported in ArgyllCMS. So much that I didn’t read any documentation and just typed the first command that I c…

Sprawy w kwestii fotografii maja sie na linuxie bardzo dobrze i wszystko idzie w dobrym kierunku - oby tak dalej Niech w koncu wydadza Bibbla 5 to bedzie git
    dawno temu próbowałem kalibrować wg tego opisu, ale moje stare ubuntu miało kaprysy... kalibruje pod windą (w sumie to tylko dlatego zaśmiecam sobie nią dysk i od czasu do czasu odpalam :P).
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Opis podforum: "Powiekszanie zdjec, obrobka, jak to zrobic w programie PS - na te pytania znajdziesz tu odpowiedz"

Naprawdę nie ma for poświęconych linuksowi? Systemom operacyjnym?

Pytanie retoryczne

Komentarz

Pracuję...