nice job
Machinery HDR Effects
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Komentarz
-
czekam na pierwsze ślubne z machiny ;Paktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 LKomentarz
-
-
-
Może to zabrzmi głupio, ale czasami brakuje mi "cropa"
Coś na czarno-żółtym pasku z nazwą na N
moje pstryki
Komentarz
-
Dodasz Cropa i zbudujesz photoshopa
Mi cropa nie brak, program spełnia swoje zadanie tak jak powinien
PS.
Ale fajnie by było mieć go jako plugin do PSaKomentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
No akurat innego wykorzystania bomby atomowej niż jej zrzucanie ciężko wymyślić :-). Co do programu no to jednak efekty są różne i zależą od użytkownika oraz obrabianego zdjęcia.
Zaczynam rozumieć twórców Photomatixa, który stał się w pewnym momencie synonimem szkodliwości HDR dla fotografii po zalewie w sieci różnych byle jak zrobionych koszmarków
Komentarz
-
Teraz powinienes wymyslic sztuczna inteligencje do tego programu, ktora by wyswietlala komunikaty w stylu: "To jest okropne!" "Straszne - nie pokazuj nikomu!" "Genialne!" itp
Komentarz
-
Najlepiej bym to widział aby w jakiś sposób wyłączać niektóre obszary zdjęcia z ingerencji Machinery.
Na tym zdjęciu nie mogę sobie poradzić. Jak zdjęcie w miarę OK to trawa szok, i na odwrót.
A w ogóle to i tak superowy jest
Komentarz
-
może najpierw zrobić detekcję tych "pstrokatych" obszarów i zrobić suwak "graniczny" - poniżej progu (czyli obraz w miarę gładki) robi to co ma robić, a powyżej już nie rusza5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz

Komentarz