A kiedy będą poprawki w wersji płatnej?
Machinery HDR Effects
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
-
Komentarz
-
No tak. Marek napisał że jest wersja demo 1.5, a ja nie sprawdziłem czy update jest w wersji full.„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
Komentarz
-
Komentarz
-
Dwie sprawy:
1. Jaka jest różnica w Explorerze pomiędzy Edytuj a Przenieś do edycji?
2. W serii 1.4 nowe wersje można było nadgrywać na poprzednie. Obecnie przed rozpoczęciem instalacji trzeba usunąć poprzednią wersję. Czy da się wrócić do opcji z nadpisywaniem? Była wygodniejsza.
Dzięki!Komentarz
-
WOW! Zainstalowałem sobie wersję 1.5.2. i muszę powiedzieć, że jestem w szoku, że program poczynił takie zmiany. Przede wszystkim tempo obróbki wzrosło znacznie. Obecnie pracuje się bardzo przyjemnie. Polecam - fajne efekty!Komentarz
-
Komentarz
-
"Przenieś do edycji" usuwa obrazek z projektu w Explorerze
Właśnie sam nie wiem co się stało z tym instalatorem, też zauważyłem problem i muszę znaleźć przyczynę.Komentarz
-
U mnie na Win 7 64 bit wersja 1.5 beta się "nadpisała" bez problemu. :-)
Wróć. Wersja 1.5.1 się nadpisała. Wersja 1.5.2 już nie - woła o dezinstalacje. Właśnie ściągnąłem i próbowałem instalować.Ostatnio edytowany przez Janusz Body; 194.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
U mnie to samo na XP prof. 32bit. 1.5.1 się nadpisała 1.5.2 nie.Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astroKomentarz
-
-
Tym razem wszystko odbyło się poprawnie. Nadpiasło bez problemów.
Win 7 x86„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
Komentarz
-
-

Komentarz