To poczekam do wersji 2.x :P
Machinery HDR Effects
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
-
-
WYPAS! A jak będzie wyglądała wersja 2.x to juz ciezko sobie wyobrazić
Pewnie jeszcze ciekawiej. Mały photoshop. Brawo!
Komentarz
-
Drobna sugestia - przydałby się mały przycisk w prawym górnym rogu do zamykania obecnie otwartego zdjęcia
Komentarz
-
Chyba nadchodzi czas na zakup licencji
Czy bedzie mozliwośćeksportu danych exif do pliku tekstowego? Czy oprócz ogniskowej będzą równiez podawane dane obiektywu?Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Chodzi o wersję obecną 1.3? Machinery Editor będzie miał zupełnie nowy interfejs - w takm stylu jak pokazany na screnach explorer i będzie możliwość edycji wielu plików jednocześnie.
Przejrzę tagi dostępne w exif i wszystkie sensowne dorzucę do programu.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
EDIT: eksport do pliku tekstowego albo xml dorobię w wolnej chwili.Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
-
No po prostu serce rośnie
Jedna uwaga dot. użytkowania: czy możliwa jest zmiana skrótów klawiszowych na jakieś bardziej ogólnie przyjęte? Np. ctrl+w jakoś bardziej mi pasuje do zamknięcia okna zdjęcia (jak to jest w Gimpie czy nawet FF), niż ctrl+del. Generalnie większe "uskrótowienie" funkcji programu usprawniłoby pracę, bo jeżdżenie wszędzie myszą bywa często mniej efektywne.40D, chiński grip, Tokina 12-24/4, Tamron 28-75/2.8, 50/1,8, 85/1.8, Speedlite 580EX,
Capture One 5, GIMP, Machinery
Komentarz
-
Zachęcam do korzystania z presetów do fotografii czarno białej. Drugie zdjęcie pokazuje efekt działania presetu "Fotografia B&W", bez dodatkowej obróbki w PS.
Oryginał dzięki uprzejmości Anny Kaliny-Ciesielskiej www.kalina-studio.com
Komentarz
-
Właśnie mi się coś porobiło z wersją demo 1.3. Wcześniej pracowało jak trzeba, teraz wyświetla się tylko to okno startowe 'splash' i po naciśnięciu na nim lub na pasku zadań znika. Win 7 HP 64bit.Komentarz
-
Mnie też przestało działać demo 1.3.
MMM - czekam na 1.4 i nabywam - naprawdę dobra robota. Wasze presety dla leniuszków - też pierwsza klasa, proszę o więcej bo jestem wielkim leniuszkiem
Przemyśl upust przy upgradach do dużych wersji, nie bądź Canon
Entuzjastyczny NeofitaKomentarz
-
Komentarz

Komentarz