Machinery HDR Effects
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Dawaj tą MACHINĘ nie ociągaj się , jakieś namiary na nr konta ,buta ,kołnierzyka czy tak jakoś.
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4 , 70-200/4 , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniemKomentarz
-
U mnie gdy dałem wyszukaj nową wersję w 0.9.8 znalazł nową wersję, wyświetlił changlog, ale po naciśniećiu przycisku Zakończ, cały program zamykał się, anie tylko okno informacyjne o nowej wersji. Sprawdzone kilkukrotnie
We wcześniejszych wersjach tak nie było. Piszę, aby nie został ten błąd w kolejnych wersjach, gdy znajdzie update
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...Komentarz
-
To nie jest błąd tylko taki (dość nachalny) sposób na wymuszenie krytycznego update.U mnie gdy dałem wyszukaj nową wersję w 0.9.8 znalazł nową wersję, wyświetlił changlog, ale po naciśniećiu przycisku Zakończ, cały program zamykał się, anie tylko okno informacyjne o nowej wersji. Sprawdzone kilkukrotnie
We wcześniejszych wersjach tak nie było. Piszę, aby nie został ten błąd w kolejnych wersjach, gdy znajdzie update
chciałbym zrobić galerię użytkowników na stronie MACHINERY. Jesli ktoś ma ciekawe sample i chce je umieścić to proszę śmiało na maila.Komentarz
-
-
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...Komentarz
-
to nazywa się kratery :P
tak poważnie, można zrobić tym programem jakiś umiarkowany HDR?Komentarz
-
-
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
-
Rzeczywiscie! Patrze pod duzym katem na moim LCD a tu... od Ksiezyca odchodza dziwne promienie. Bardzo dlugie promienie! Dodatkowo pojawiaja sie jakies artefakty na granicy jasny Ksiezyc/ciemne niebo.why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?Komentarz
-
masz flarę w tele? ;]Komentarz
-
mam nadzieje ze autor sie nie obrazi ze troche zmodyfikowalem jego zdjecie w celu ukazania wszystkiego o czym tutaj jest rozmowa :P Bialo na czarnym wszystko widac :P
To chyba nie sa flary obiektywu
Komentarz
-
Dokładnie o tym pisałem. Wygląda na to, że Machinery nieźle modyfikuje zdjęcia
Ale i tak efekt się podoba.
PS. Nie obrażam się łatwo."Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...

Komentarz