PS CS2 + akcje

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maciej
    Bywalec
    • 2005
    • 175

PS CS2 + akcje

Panowie!! Nie mogę sobie poradzić :-( Ściągnąłem sobie akcje 10DFinishers i odpaliłem ją w PS ale zamiast automatycznie i szybko wyostrzyć zdjęcie to PS zatrzymuje się przed każdą operacją i każe mi potwierdzać.
    Jak to wyłączyć i gdzie ??
    https://www.flickr.com/photos/80042060@N07/albums
  • tantal
    Początki nałogu
    • 2008
    • 404

Nie mam akurat cs2, ale pewnie podobnie: w panelu actions obok nazwy akcji (po lewej) jest ikonka dialog on/off do odznaczenia.

Komentarz

• Maciej
      Bywalec
      • 2005
      • 175

No niestety nie ma takiej ikony - przeszukałem wszystkie możliwe opcje i nic
      https://www.flickr.com/photos/80042060@N07/albums

Komentarz

• Elajasz
        Bywalec
        • 2007
        • 124

u mnie w PS2 jest znaczek krateczka do odhaczenia obok każdego kolejnego kroku akcji. Jezeli tego nie masz, to nie wiem. Zawsze mozesz sie raz przemeczyc i nagrac ta akcje wykonujac ja krok po kroku i bedziesz mial problem z głowy
        na CB

Komentarz

• jchyra

W górnym prawym rogu okna Actions masz trójkącik, który rozwija menu. Sprawdź tam czy:

1) jest nie aktywny "widok klawiszy/butom mode". Jeśli tak, to musisz mieć z lewej strony obok nazwy akcji dwa okienka drugie odpowiada za wyświetlanie okna dialogowego. Jeśli jest aktywne PS za każdym razem zapyta Cię o potwierdzenie albo zmianę ustawień. Jeśli jest puste, zadziała zgodnie z zapisem akcji/zadania.

2) W opcji Playback Options nie masz aktywnej opcji Pause For [__]. Może jakimś dziwnym trafem masz tam wpisaną dużą liczbę, ale na 99% nie bo twój problem leży nie w prędkości a raczej w otwieraniu się okienek dialogowych.

Komentarz

• Tezet-gdynia
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 1283

a moze ta akcja poprostu w kazdym kroku "tlumaczy" co robi i jak uzyskac dobre efekty ?
            www.tomasz-lis.pl

Komentarz

Pracuję...