Spolszczenie juz jest dawno dostępne i zajmuje trochę ponad 400 KB, wrzucasz je do katalogu locales
Spolszczenie do CS4
Zwiń
X
-
-
Jest w wersji dla Mac OS X? Poprzednio miałem Adobe Photoshop CS ENG, teraz Adobe Photoshop CS4 ENG, więc nigdy nie miałem styczności z polską wersją. A chętnie zobaczyłbym jak to wygląda :-DKomentarz
-
A dlaczego nie będzie. Masz jakieś doświadczenia? Na jakim PSie pracujesz obecnie i czy instalowałeś CS4 UPG ENG na PS3 PL? Bo ja instalowałem i działa więc nie wiem skąd takie stwierdzenie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wszystkie które miałem były z wersji trial. Chyna ,że masz inne podaj link:-D2x5DMkIII ;135L f/2,0 ;24-70L f/2,8 ; 85 f/1,8 50 f/1,4 ;15 f/2.8 Fisheye;580 EX IIKomentarz
-
Generalnie wystarczy wpisać w googla: spolszczenie photoshop cs4 i po kilku sekundach masz link.
Komentarz
-
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
Komentarz
-
Podczas instalacji CS4 UPG nie jest wymagane żeby na komputerze była zainstalowana jakakolwiek wersja PS od CS w góre.Podczas instalacji CS4 UPG wymagane jest podanie klucza z wersji starszej którą posiadasz (dotyczy wersji minCS i w górę)i wpisanie klucza z werscji CS4 UPG i wtedy instaluje cie sie pełny pakiet CS4. Mając wersję PL możesz bez problemu zainstalować ENG.Wiem bo u mnie zadziałąło
2x5DMkIII ;135L f/2,0 ;24-70L f/2,8 ; 85 f/1,8 50 f/1,4 ;15 f/2.8 Fisheye;580 EX IIKomentarz
-
Ja Cię nie pytam czy się udało, bo to już napisałeś w poprzednim poście. Pytanie było jasne. Nie odpowiedziałeś - uznaję to za odpowiedź:rolleyes:Podczas instalacji CS4 UPG nie jest wymagane żeby na komputerze była zainstalowana jakakolwiek wersja PS od CS w góre.Podczas instalacji CS4 UPG wymagane jest podanie klucza z wersji starszej którą posiadasz (dotyczy wersji minCS i w górę)i wpisanie klucza z werscji CS4 UPG i wtedy instaluje cie sie pełny pakiet CS4. Mając wersję PL możesz bez problemu zainstalować ENG.Wiem bo u mnie zadziałąło
-
Rysiaczek skoro zadziałało to nie rozumiem twojego pytania:-D. Wpisujesz dwa klucze oczywista sprawa jest ,że legalne zakupione wraz z nośnikiem oo np. CS3 i klucz od CS4 UPG skoro działa to?? No sam odpowiedz soebie na to pytanie czy to jest legalne.
Rysiaczek jeżlei masz jakikolwiek program z nośnikiem i kluczem zakupiony u dystrybutora i wszystko działa to nik się ciebie nie zapyta czy to legalny produkt? Bo to jest oczywiste;-)2x5DMkIII ;135L f/2,0 ;24-70L f/2,8 ; 85 f/1,8 50 f/1,4 ;15 f/2.8 Fisheye;580 EX IIKomentarz
-
To jest prawda połowiczna, że tak się wyrażę.
Jak najbardziej można dokonywać zmian (nawet reverse engineering wchodzi w grę!), jeśli celem tych zmian jest np. dostosowanie programu do współpracy z innym oprogramowaniem czy też lokalizacja.I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Easy boy, easy!Rysiaczek skoro zadziałało to nie rozumiem twojego pytania:-D. Wpisujesz dwa klucze oczywista sprawa jest ,że legalne zakupione wraz z nośnikiem oo np. CS3 i klucz od CS4 UPG skoro działa to?? No sam odpowiedz soebie na to pytanie czy to jest legalne.
Rysiaczek jeżlei masz jakikolwiek program z nośnikiem i kluczem zakupiony u dystrybutora i wszystko działa to nik się ciebie nie zapyta czy to legalny produkt? Bo to jest oczywiste;-)
Odczytuję to za odpowiedź twierdzącą - używasz, sprawdziłeś.
Komentarz